125-250cc Hangi Scooter daha mantıklı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Valla İstanbul kadar dik yokuşlu bir şehir yoktur herhalde TR de boşuna 7 tepeli şehir dememişler , Deve Bağırtan rampası diye yokuş var mesela düşün bak orda bizim gibi develer üstündeyken 125 cc tecavüz ediliyormuş gibi hissedebilir 🤣
Bizim büyükçekmece'nin meşhur devebağırtan rampasında arabalar bile bağırıyor. :)

Benden ağır ve uzun biri gelmiş foruma 😊 hoşgeldin birader 190 boy 95 kg ile kendimi 150-250 sukuterler için katil olarak görüyordum sen tam bir cani olabilirsin ama çok beklentim yok A dan B ye gideyim diyorsan idare edebilirsin , şu an kullandığım ön arka disk fren Abs li Sym Jet14 200 ü tavsiye edebilirim bütçene uyar , 125 likler yokuşlarda canını sıkar hele birde yolcun olursa tiksinirsin sukuterden , mümkün mertebe 200-250 lik birşeyler bak..
Sanırım aprilia xmax ve dragster arasında seçim yapacağım o zaman seha markadan dolayı güven vermedi malesef. Italjet de gördüğüm kadarıyla altımda akülü gibi duracak 2016 17 xmax ve 2022 aprilia arasında karar veremedim sadece. Hoşbuldum bu arada 😊çilen çilemdir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar