125-150 cc Vitesli (Cok Kararsızım)

yrb cbr ve cbf e göre çok çok vasat kalır. cbr 125 yada cbf 150 arasında seçim yapman gerek. cbr hiç kullanmadım hiç bir zaman ısınamadım bu modele yoksa honda iyidir ama bilemicem yorum yok. cbf i olan arkadaşın hiç problem yaşadığını hatırlamıyom. bursa afyon falan gidip geliyodu arada, normalde de sürekli sorunsuz kullanıyodu. ybr yi sil listeden bunların yanında kötü. tvs hakkında hiç bir bildim yok, ne malı olduğunuda bilmiyorum. nassı bişi olduğunuda bilmiyorum

bende senin durumundayım aşağı yukarı.cbf150 yi eledim.tip olarak hoşuma gitmiyor.aynı km deki ybr ile kıyaslayınca daha yorgun,eski görünüyor.yağ yakma problemi dışında ybr ye göre daha fazla motor yenileme istiyor.parçaları az daha pahalı.yakıtı az daha fazla.(özellikle yeni ybr 125 esd ye göre)farı direksiyonla beraber dönmüyor.ayrıca üzerinde bir kurye motoru imajı var.ayak marşı yok.devir saati yok.
bunlardan dolayı cbf150 i eledim.

ybr125 esd tvs apache 150 rtr arasında kaldım.
dayanıklılık ve kalite olarak ybr önde.güç,sürat,görünüş ve kalıp olarak apache önde.yedek parça fiyat ve bulunabilirlik,servis ybr önde.digital gösterge,enjeksiyon,şok absorve sistemi,güçlü fren sistemi(sanırım arka da disk gelicek)daha kalın tekerler ve yol tutuş.alt sakal.bu gibi özelliklerde apache öne çıkıyor.
ybr125 mikunibs25 karbüratörlü 125 cc.apache 147cc enjeksiyonlu.yakıt olarak tam bilemesemde aşağı yukarı aynı yakarlar.belki apache çok az daha ekonomik.

pazartesi ehliyet evraklarımı teslim edicem.apache rtr150 ybr 125 esd arasında kaldım.rtr150 yi canlı görmek istiyorum kalıplı duruşu beni cezbediyor.ybr 125 esd iyice alçalmış yol tutuş sağlayalım diye.eski apachelerde kronik titreşim sorunu var.acaba bunda çözülmüşmü?forumdaki arkadaşlar yeni ybr 125 esd de titreşim sorunu olduğunu söylüyorlar.acaba kaçkm hızda başlıyor.90-100 de titreme olması gayet normal.zaten son hızı 110-120 motorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar