12 Silindirli Honda CBX

Motosikletin tasarımcısı Andreas Georgeades Kanada ve ABD çeşitli motosiklet yarışları ile Matchless 500 1964 Isle of Man ve 500 gibi dönemin önemli yarışlarında Mike Hailwood ve Giacomo Agostini gibi efsane sürücüler ile 60'lı yıllarda start almış eski bir yarışçı...Kendi mütevazı atölyesinde tamamen el emeği ile 12 Silindirli 2000 cc V12 Cafe Racer CBX Honda üretmeyi başarmış...Motosikletin ürettiği güç hızlanma ve diğer teknik notları hakkında herhangi bir veri olmamasına rağmen ortaya çıkan çalışma ortada...

Kaynak:automotto

Ekli dosyalar

• 34800290.jpg
    34800290.jpg
    19.2 KB · Görüntüleme: 14,906
Moderatör tarafında düzenlendi:
görsel olarak çekici bunu dışındaki tek özelliği 12 silindir olması 2.0 litre V 12 silindir başına 165 cc :)

300 kg şasi ile yolda tutunamayacağı için tutunsada mükemmel sonuç alamayacağı için test mest sonucu olmaz.

çok benzin yaksaki nolur adamlarda benzin buraya göre çok ucuz.geçenlerde kanada da okuyan arkadaşım bi chopper motosiklet görüp yanına gitmiş.sahibinden bu motosikletin benim için fotoğrafını çekmek için izin istemiş.neyse adam tabi olur demiş.sonra arkadaşım benim ybr motosikletim ile çektiğim fotoğrafı ona göstermiş adam gülmüş ve bu motosiklet değilki bisiklet demiş :) yani bildiğiniz üzere orda hep büyük cc motosiklet ve araç kullanıyorlar.geçen yine görüştük dedim altındaki araç ne?dedi çalıştığım şirketin 6.000 cc lik dodge marka pikabı var.bizim burda yanılmıyorsam 6.000 cc motor kamyonlarda var.

adam uğraşmış yapmış emeğine sağlık 12iii silindir vaybe

Hep başkalarına özeniyoruz bizden hiç böyle şeyler çıkmıyor ona deli oluyorum bizim motosan anca motor bloğu yere değen önü kam yon arkası motor görünümlü dizem araçlar yapar. :silent: Neden bukadar geri kafalıyız nedennnnnnn :pr:

çok benzin yaksaki nolur adamlarda benzin buraya göre çok ucuz.geçenlerde kanada da okuyan arkadaşım bi chopper motosiklet görüp yanına gitmiş.sahibinden bu motosikletin benim için fotoğrafını çekmek için izin istemiş.neyse adam tabi olur demiş.sonra arkadaşım benim ybr motosikletim ile çektiğim fotoğrafı ona göstermiş adam gülmüş ve bu motosiklet değilki bisiklet demiş :) yani bildiğiniz üzere orda hep büyük cc motosiklet ve araç kullanıyorlar.geçen yine görüştük dedim altındaki araç ne?dedi çalıştığım şirketin 6.000 cc lik dodge marka pikabı var.bizim burda yanılmıyorsam 6.000 cc motor kamyonlarda var.

canım memleketimde böyle işte, alcaktan sürünmeye devam....

hava sağutmalı 12 silindili motormu olur len yanar bu motor nasıl soğsusun zaten adam bi duruyo egzostan falan duman lar çıkmaya devam ediyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar