Geçen hafta balayındaydım, yorucu bir motor yolculuğundan (Çanakkale üzerinden Assos, oradan Balıkesir üzerinden İstanbul) sonra Erhan'ın cebime attığı mesaj nedeniyle Pazar günü de sizlerle olmak istedim. Güzel bir geziydi. Yemekler de çok güzeldi. Bende de oldukça fazla resim var. Çözünürlükleri biraz yüksek olduğundan buraya koyamıyorum. Erhan'a mail atarım o Galeri bölümüne koyar.
Dönüş yolunda 4 racing gruptan ayrıldık. Ben iki kişi olmamız ve rüzgardan daha fazla etkilenmemiz nedeniyle çok fazla basamadım. Bir gün tek kişi takılırım, o zaman basarız rahat rahat. İki kişi hele de rüzgar varsa 190 km/h üzeri yorucu oluyor. Leyla arkada bana mı tutunsun, kaskı mı tutsun kızcağız zor bir yolculuk geçirdi. Murat sen kimden bahsettin? Yoksa o kişi ben miyim? Kimseye yakın geçmedim ama arabaların arasından geçmişimdir.
Dönüşte gişelerde grubu beklerken Murat benim motordan bir ses geldiğini söyledi. Bir de baktık arka lastiğe birşey girmiş pısss diye hava kaçırıyor. O nedenle grubu bekleyemedik, basıp eve gittik. Kusura bakmayın. Bu akşam lastiği halledeceğim, yepyeni lastikti valla, yazık oldu.