12 eylül 2010 istanbul

köprüde şansıma yanıma körüklü iett otobüsü denk geldi, yarısından çoğunu yanında çok konforlu bir şekilde geçtim, çok eğlenceliydi:) bulut (overcloud) ile bugün çınarcık yaptık, iyi bir gezi oldu ...

istanbul mt olarak çok az organizasyon oluyor. havalar dahada bozmadan hep birlikte bir şeyler yapalım. önümüzdeki hafta yalova'ya gidemeyebilirim ama hiç olmazsa haftasonları şile - ağva gibi yakın mesafelere gidip piknik yada mangal gibi organizasyonlar yapabiliriz diye düşünüyorum.

kendi içinde anlaşan çekirdek bir kadro oluşturursak iyi olur, bugün iki kişiydik ama hiç susmadık, epey muhabbet ettik

şu anda fotoğrafları yukluyorum. 42mb neredeyse. 1 saate kadar kon başlığnı açmış olurum :)

istanbul mt olarak çok az organizasyon oluyor. havalar dahada bozmadan hep birlikte bir şeyler yapalım. önümüzdeki hafta yalova'ya gidemeyebilirim ama hiç olmazsa haftasonları şile - ağva gibi yakın mesafelere gidip piknik yada mangal gibi organizasyonlar yapabiliriz diye düşünüyorum.

evet bencede bu tarz ufak çaplı organizasyonlar olsa daha çok katılım olur daha sık yapma şansımızda olur.ramazan bitmeden önce medatörün yaptıgı ufak çaplı bakırköy etkinligi gibi eglence amaçlıda olabilir,illa uzun mesafe gezi olmasıda şart degil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki illa uzak yerlere gidecez diye bir kural yok istanbulda da toplanırız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbidende deli gibi yağmur yağdı gitseydik sıçan gibi ıslanacaktık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar