s.a arkadaşlar yer varsa gelmek isterim ama ? en geç kaçta döneriz ?
şu duruma bakarmısın ya gezi fikri benden çıktı ama gelemiyorum cumartesi gelmem zor çalşıyorum genede son bir ümitle müdürle konuşayım bakalım yada belki bir mucize olurda hava durumu değişir
ben görüşümü geçen mesajımda yazmıştım, karanlığa kalmak istemiyoruz, gezi herkese açık, kontenjan sınırsız, bekleriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
pazar için alternatif kısa bir gezi de düşünebiliriz, mesela garipçe köyüne gidebiliriz, öğlen yemeği yiyebiliriz
valla o bana uyar pazar günü her yere gidebilirim
runbelx
organiasyonu sen ayarlıyosun sen gidemiyosun enteresan olmuş) Edirne'ye gelseydiniz size seve seve eşlik ederdim ama napalım başka zamana artık size iyi gezmeler yolda dikkatli olun.
polo34 ben gebzede oturuorm eskihisardan binsem ? yada siz gelseniz ? yada indikten sora nerde buluşucaz ?
arkadaşlar mini bir ayarlama çektim biraz sonra bizim müdürün yanına gidecem kabul ederse organizasyoncuda gelecek![]()
gidişi yol yapmak amacıyla eskihisardan arabalı ile tasarlamıştık, dönüşü de yorgunluğu düşünerek pendik arabalı vapurunu kullanacağız, dolayısıyla sizinle eskihisarda görüşmemiz daha mantıklı olabilir, e5 den gideriz heralde, nereden saat kaçta geçeriz bilemiyorum, karar sizin, isterseniz e5 den de bize katılabilirsiniz, arkadaş telefonunu vermişti, bize saat 9:00-9:30 arası mutlaka mesaj vs ile ulaşın ki sizi bir yerde bekleyelim, vapura binip gitmeyelim![]()
arkadaşlar mini bir ayarlama çektim biraz sonra bizim müdürün yanına gidecem kabul ederse organizasyoncuda gelecek![]()
arkadaşlarım malasef sırf cumartesi olduğu için geziye gelemiyorum pazar günüde yağışlı bir hava var iki çıkmazın ortasında kaldım
inşallah rüzgar diner yarın sizleri etkilemez