12 eylül 2010 istanbul

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar bayram sonrası yani 12 eylül pazar günü referandum oylarımızı kullandıktan sonra gezmeye ne dersiniz

benim aklıma edirneki lozan anıtı geldi meriç nehri kenarında çok mükemmel bir yer ayrıca nehir kenarında harika tesisler var

[email protected]

yılmaz 05324816641

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi beyler kimse yokmu neredesiniz istanbullu motorcu arkadaşlar

Motosikleti
750x
12 Eylül'de protesto sürüşü yapalım dersen ben varım.

Birde bu 12 eylül'de kendimi çok yalnız hissedeceğim :pr:
(Sebebi bende kalsın. )

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok be dostum siyasetle politayla işimiz yok biz sadece sürecez gidecez

Eger bayramda motosikletimle uzun bir gezi yapmamışsam Anadolu yakasından ben katılırım.
Selamlar,

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşim eyvallah haydi istanbullular yokmu arttıran katılımı

aslında güzel bir etkinlik olabilir ama nerde ne zaman buluşulacak biraz acarsan seviniriz :=)

pazar oy kullandıktan sonra uzun yol kolay olur mu? kimi arkadaş sıraya girer oy için vakit geçer,11 eylül cumartesi gezsek nasıl olur, bende bayramda marmarada bir yere gitmek istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar insan gelmek istesin yeterki erken gider oyunu kullanır zaten seçimlerdeki gibi uzun soluklu değil oy kullanma tek sandık tek oy olacak ayrıca gezi programımızda istanbuldan edirneye basacaz gidecez otobandan buluşma yeri sorun değil merkezi her yer olabilir 11 eylül ben gelemem çünkü çalışıyorum gerçekten gelecek arkadaşlar irtibat kursun benimle maksat motorun üstünde vakit geçirmek

Aslında güzel olabilir.Burdan edirne ne kadar sürüyor?
Ayrıca hava durumu nasıl olacak ki? Herşey yolunda giderse ben dahil olabilirim. :cat:

peki pazar günü saat kaçta ve nerede toplanılacak? bir şeyler yazın da millet kendini ona göre ayarlasın, yetişirsem bende gelmek isterim, edirne kaç km ne kadar zamanda varacağız, arada mola verilecek mi, verilirse nerede verilecek, konu açarken daha detaylı yazsanız daha iyi olurdu ...

güzel olur iyi fikir bahsettiğin yeri bilirim edirne günü birlik gezilecek hoş bir yer aslında ben usta birliğini orda yaptım iyi bilirim :) oy kullanma olayı erken biterse gelmeyi çok isterim...

ama nerde en önemlisi ne zaman gidilecek kararlaştırılsında.... ona göre ayar vermeye çalışırım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar saat 10 gibi istanbuldan haraket etmemiz lazım istanbul-edirne arası 230 km 3 saat ve fazlası oraya varış süremizdir oradada takılmaya vaktimiz olur buluşma yeri olarakda güzergah üzeri esenler otogarın da buluşabiliriz gezmeyi seven arkadaşlar lütfen kesin katılımlarınızı bildirin gerekli ayarlamaları yapalım

oy verme olayı acaba saat kaçta başlıyor, 8 de başlasa herkes erkenden sıraya girip kolayca yetişirdi, avrupa yakasında anadolu yakasından gelecekleri düşünerek genelde levent bp de buluşuyoruz, sizi de yol üzerinden alırız, sıralama yapmak lazım, ben başlatayım:) gelmek isteyenler listeyi güncellesinler sayımız belli olsun...

1-runbelx
2-polo34
3- belki sen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar