12 Dev Adam İzmirde - Onları Yalnız Bırakmayalım ! -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar organizasyon konusunda bi gelişme varmı,toplumu gidilecek yoksa salonun ordamı buluşucaz,yoksa herkez kendimi takılcak,naapcaz???

Moderatör (forrap)
ÖNEMLİ !

Bu akşam ki Türkiye - Hırvatistan maçına gidiyoruz !
Gelecek arkadaşlar,saat 19:45 te Halkapınar daki İzmir Atatürk Stadı'nın orada olsunlar.Maç başlama saati 20:30 .
Maç ile ilgili biletleri burada yazan sayısı ve netlik tam belli olmadığı için herkes kendi için temin etmeye çalışsın.

Akşam görüşmek üzere :cat:

23 Ağustos 2007 Perşembe
18:00 Çin - Sırbistan
20:30 Türkiye - Hırvatistan

iyiki herkes türkiye-hırvatistan maçında mutabık kaldı, walla çin sırbistan maçı olsa gelmezdim hem yetişemezdim de, :queen:

türkiye mt- hırvatistan maçına geliyoom. görüşürüz

umarım bilet bulabiliriz kapıda. yoksa napalım bizde sahile gider kendimiz maç yaparız

Moderatör (forrap)
Hehe valla bilet bulamazsak da çingenelik felan yapıp girmek lazım :)Bakalım duruma göre...
Olmadı bir yere gideriz oturur iki sohbet ederiz.

değerli dostlar
yıllık izinde şehirdışındaydık. daha sonrasında ferhatın işleri akşam 10da ancak bittiği için yaklaşık 1,5 aydır manisa mt ve izmir mt grubuyla yapılan hiçbir toplantı ve etkinliğe katılamadık.en kısa zamanda aranızda olabilmeyi istiyoruz.
sevgiler

ıronlıne & speedygirl

Moderatör (forrap)
:pr:
Başka bir şey için olsa bildiğim bütün küfürleri ederdim heralde.Gelemiyorum ben,bizim bebek hastanede kalacak bu gece,amcam da başında...
Bende iş yerindeyim.
Gelemiyeceğim,özür dilerim...

Şule,Ferhat özlettiniz hakkaten kendinizi :silent: Görüşürüz umarım en kısa zamanda...

Dün akşam ki maça gittim
gitmeyenlerde tv den izlemişlerdir ki süper bi maçtı
salon mükemmel olmuş alkışı hak etti :cat:
hepberaber gidecek olursak ben gelirim
+1

Moderatör (forrap)
extreme1925,şaka mı yapıyon olm :) Adamlar şuan stadın orada (wallace,karmacoma v.s felan,6-7 kişi felan).Gideceksen çık,yetişirsin hala motorla:cat:Bende gidiyodum ama işim çıktı.
Bu akşamki maç çok daha çekişmeli olur gibime geliyor...

ben gidemedim 2 tane final üstüne sıcakta hastane ye git gel malum bugun asırı sıcaktı:)neyse evden izlemeye bile halim kalmamıstı :( 72-60 da yenilmişiz:pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de gitmeyi istemiştim ama gidemedim fakat tv den izlediğim kadarıyla kötü bir maç oldu.

Moderatör (forrap)
GileraNexus, tanışıyormuyuz bana mı öyle geldi ?Report geldi de(eski üyelerden biri olduğunla ilgili) reportta bir yanlışlık yok sanırım ?

------
Edit : GileraNexus üyeliği daha önce sitemizden atılmış One_Way kullanıcısı yani Erkan a ait olmasından kaynaklı iptal edilmiştir.Uyarı ve ihraçlar bölümünde buna dair bilgi bulunmaktadır.

Son düzenleme:
yavv bu eefes cup maçlarıı hepp tatıl zamanınaa gelıyorrr
of offf gelmek isterdımm olmadıı :(

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanırım kimse gitmedi herhalde.... Durumdan o çıkıyor.....:p

gittik ama salondan çıkıp hemen eve gelmedik :) şimdi geldim.

yenildik iyikide gitmemişiz diyenler resimler yüklenince görürsünüz... arada bi kaçkez memo, hido, ibo, kerem falan gördümde ama maça konsantre olamadım, kapalı anlattım siz arşivi görünce anlayacakınız...

kapıda milletin elinde bilet olupda cep telefonuyla konuşanlara, gelmeyen birimi var taktiğiyle biletlerimizde bulduk, ikinci yarı yedek klubesine çok yakın bi yerede sızdık, skor hariç her şey tıkır tıkır işledi ..

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Tam tahmin ettiğim gibi,ben biliyordum bizimkiler maçtan sonra uslu durmaz bir yerlere giderler takılırlar daha diyordum:)

eee kimin modu, bilecek tabii. :) bilet operasyonumuzda da seni aratmadık kıvrak hareketlerle hedefe ulaştık.

Moderatör (forrap)
Ben diyorum yav,bu grupta kimse ne aç ne susuz ne biletsiz kalır diye:)Taşı sıkar suyunu çıkartırız(hatta turuncu taş bulur portakal suyu bile çıkartırız :)).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar