Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adam gibi ekipmanın yoksa bence kalkışmayın. Temuda herseyin powerbank ile çalışanları mevcut yelek, mont , eldiven, çorap gibi. Ben yeleğini aldım, uzun yolda memnun kaldım. Ama tehlikeli de olabilir.
Valla helal olsun hocam, ciddi düşük hava sıcaklığında ciddi bi mesafe gittiniz. Hem de van hakkari yolu gibi bi güzergahta. Bu saatten sonra motorculuğunuza laf eden herkesi başınızdan s…r edebilirsiniz tebrik ederim. Kazasız belasız inşallah
çok çok zorlayıcı olacaktır daha önce bu kadar soğukta motor kullandım bu kadar uzun mesafe değildi ve tövbe ettim kıyafetim öyle ucuz yerli malı olanlar da değildi ne giyersen giy üşütecektir
geçen hafta antalya ya gitim ama otobüsle gündüz 6 derece gösteren yerlerde eskişehir kütahya afyon ısparta otobüsten indiğim zaman doğru karar verdiğimi bir kez daha gördüm
ben olsam biner otobüse gider gelirdim hem üşümezsin hem kayıp düşme riski yok sıcak sıcak git gel