Ben cozemem gereken her seyi cozdum sen kafani yorma. Benim asil sorunum senin her seyi google dan cozmeye kalkman.
Dunyayi duz saniyorsun halen.. CIA yapiyormus Israil ABD buyuk oyunuymus.
Bu mantikta hep her seyin arkasinda senin hazir bir gunah kecin var. Sabitlenmissin. Harici her toplum masum melek.
Uyut kendini sen daha oralarda.
Bir birlerini yiyiyen , cihad adina insanlari kesip cami cikislarini bombalayan bu kadar insanin arkasinda eger ABD ve Israil var ise. O zaman kusura bakma harbiden aptalmis bu kadar milyon insan. Hicmi irade leri yok. Iki tane adamin durtmesi ile eli kanli terorist oluyorlar. Koyun gibi gudulmek istiyorlarmis demekki....
Unutma sen istemedikce hic bir guc sana bir seyi zorla yaptiramaz.....
Haa bu arada sana kotu bir haberim var, dunya duz degil malesef yuvarlak...
http://upload.wikimedia.org/wikiped...7.jpg/260px-The_Earth_seen_from_Apollo_17.jpg
gerçekten idrak etmemekte direniyorsun ama yine de anlatayım 1.6 zedan arkadaşım
israil, filistine yerleştiğinden bu yana ingiltere hamiliğinde bölgede karışıklık çıkarmaktadır
artan tepkileri dizginlemek için sanki kendisine düşmanmış gibi arap halkları içerisinde ajanları vasıtasıyla kontrollü hücreler oluşturdu
şimdi filistinli bir adamın psikolojisini ele alalım ve "ben israile düşmanım, bana katıl" diye her "hıyarım var" diyene neden tuzla koşuyor onu anlayalım
işinden çıkıp evine geliyorsun ve evinin israil bombardımanında yıkıldığını görüp, karınla çocuklarının cesediyle karşılaşıyorsun (Allah göstermesin)
işte bu adamın yaşamında tek bir amaç kalır, bunu yapandan intikam almak
artık çok kolay yönlendirilecektir
bu tür örgütlere eylemci bulmaın diğer bir yolu da paradır
müslüman coğrafyayı sömürür ve fakir bırakırsın
bunların arasından vicdanı olmayan bir sürü insan yetişecektir
al san paralı askerler
mesele bu adamlar suriye direnişinin bel kemiği konumunda şuan, delta force mossad el ele esad la savaşıyorlar
el-kaide, hizbullah hatta pkk gibi örgütler bu tür oyunlarla beslenir
peki neden bunların arkasında israil var?
sevr, bize tarih kitaplarında anlatılan yarım sayfalık bir anlaşma değildir
80 küsür sayfadır ve içinde kürdistan vardır
evet hani güneyimizde yavaşa yavaş temelleri atılan kürdistan var ya
istanbul hükümetine imzalatılan bu anlaşma anadolu hükümeti tarafından yok sayılmış olduğu için savaşarak alınmayan topraklar kah ülke insanının yozlaştırılması, kah yönetimlerin teslimiyetçiliği yahut batı özentisi kah pkk gibi taşeron örgütler sayesinde yeniden canlandırılmaya çalışılmaktadır
buarada sevr denen anlaşma israilin arz-ı mevud unun bir yansımasıdır
işin detaylarına girildikçe ortaya bir ansiklopedi çıkar zedacan
yer yer farklı boyutlardan ele alarak siyonizm denen tehlikeyi işliyorum bu sitede
ama sen hala görmemekte(!) ısrarcısın
oduncu salihin de dediği gibi: yakını göremiyorsan hipermetropsun, gözlük al kendine