- Konu Yazar
Bugün motorumu çaldılar Kabataş idonun ordan 34 YL 7930 siyah mavi görenler duyunlar tel:05372137303
Geçmiş olsun arkafaşım umarım en kısa sürede bulursun
Bayramda uzun yola çıktım pulsarla kaldı 3 motor güzelcene kitledim giderken sabaha karşı 5 gibi bi adam gelmiş annemler oturuyormuş annem biri geldi diyince kaçmış sonraki gün gene gelmiş komşu ne yapıyorsun sen orada diye bağırınca kaçmış banada dadandılar bu aralar göz önü degil musallat oldu ibne nöbete yatıyorum denk gelirsem vericem ayarı yarın gidip çok daha kalın zincir alıcam tekne yat zincirlerinden vardı almıştım kesilmez makasla falan demişti satıcı kalınları çok pahalı oluyor hidrolikle kesiyoruz demişti o yuzden çok kalın birşey almadım yarın daha bi kalınından alıcam oda dünya para ya bu arada 1 motor benım 1 motor eşimin 2 motorda iş yerine ait kendi malım gitse koyacak iş yeri motoru emanet patrona söyluyorum oralı değil motpru alırken 20 tl lik bisiklet kilidi vermişler kilit var ya diyor ben gene kendi kilitlerimle birbirlerine bağlıyorum ama 1 tanesi tek kilide kalıyor en kolay o gider bi bakalım yarın kaç para öıkacak cebimden
Aman abi dikkat et olmadı ablanın motorunu eve tasıyabiliyosan taşı zaten ufak bende bugun decatlona gittim 2 kilit takıyodum kalınlarından aldım suanda 6tsne kilit var motorda valla iyice piskopat oldum bir yere gidince hem göz onune hemde 6 tane kilit takıp her 15 dkkada bir gidip bakıyorum
geçmiş olsun.kabataş bana nispeten güvenli gelirdi ordan da tırstım zaten istanbula gelmekten oldum olası tırsmışımdır.görüntülere gelince savcılığa 2 satırr dilekçe yazın savcı hemen verilmesine diye imzalar dilekçe ile birlikte karakola yada mobese merkezine giderseniz verirler.yanınızda cd ve usb ile gidin.İdonun önünde kamera var evet ama polisin dedigi 1 aydan aşşa bakamazsın savcılıga gidip onay gelmesi lazım gibisinden ugrasmadılar motor calınmıs yarım saat karakola gittim giderken 155 aradım plakayı verdim tamam anons gectim dedi kapattı suratıma ne markasını ne rengini hiç bişey sormadı karakola gittigimde yarım saat gectigini söyledim söyledikleri tek kelime bi konu var bekle 2 saat bekledikten sonra aldılar konuda arkadaşlarıyla sohbet etmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:07 ----------
http://i.hizliresim.com/pP3BDo.jpg
http://i.hizliresim.com/2Z38lE.jpg
Geçmiş olsun arkafaşım umarım en kısa sürede bulursun
Bayramda uzun yola çıktım pulsarla kaldı 3 motor güzelcene kitledim giderken sabaha karşı 5 gibi bi adam gelmiş annemler oturuyormuş annem biri geldi diyince kaçmış sonraki gün gene gelmiş komşu ne yapıyorsun sen orada diye bağırınca kaçmış banada dadandılar bu aralar göz önü degil musallat oldu ibne nöbete yatıyorum denk gelirsem vericem ayarı yarın gidip çok daha kalın zincir alıcam tekne yat zincirlerinden vardı almıştım kesilmez makasla falan demişti satıcı kalınları çok pahalı oluyor hidrolikle kesiyoruz demişti o yuzden çok kalın birşey almadım yarın daha bi kalınından alıcam oda dünya para ya bu arada 1 motor benım 1 motor eşimin 2 motorda iş yerine ait kendi malım gitse koyacak iş yeri motoru emanet patrona söyluyorum oralı değil motpru alırken 20 tl lik bisiklet kilidi vermişler kilit var ya diyor ben gene kendi kilitlerimle birbirlerine bağlıyorum ama 1 tanesi tek kilide kalıyor en kolay o gider bi bakalım yarın kaç para öıkacak cebimden