12.04.09 çiçekli Köyde Kahvaltı

En nihayetinde eşimi kandırıp motora bindirmeyi başardım
zarzor yataktan kaldırıp kahvaltıya goturdum fotolar az kusurua bakmayın :)

ne kadar istekli geldiği belli

sucuklu yumurtamız

gerisi bunlar için 11 çeşit demişlerdi

ALLAH BU ne dediğimiz anın devamı bu arkadaş havlamış

gittiğimiz yerden maalesef memnun kalmadık yarım saat oturduk gelen giden yok gittim burası self servismi dedim adama eh niyet etti spariş aldı malzemeler geldi ne çay var ne pide turu bir şey
beklemeye devam çay geldi buuz sucuklu yumurta çabuk geldi elleman sparşleri karıştırdı galiba bende olsun yerim dedim ya hafta içi gtmek gerek yada hiç gitmemek haftayada atv turuna gidiyorum inşallah titusa urla ya :D

allah iiçinize sindirsin olsun önemli olan rüzgar yemek toplantılara bekleriz tanışalım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için teşekkürler.

yalnız sanki köpekte biraz ayı kırmasıyla aslan kırmasıda war..maşallah tüy yumağı bide yelesi warya ondan yani öle dedim :D

Güzel olmuş güzel bazı aksilikler yaşanmış ama keyif kaçırmaya gerek yok:wiinkk:

Kazasız belasız nice gezmelere:rendeer:

engin kardeşim yine güzel bir gezi yapmışsın emeğine sağlık yakında yine görüşeceğiz :cat:

engin kardeşim yine güzel bir gezi yapmışsın emeğine sağlık yakında yine görüşeceğiz :cat:

inşallah abi bir gun sizinle beraber sucuk ekmek yaparım inşallah aslında çok gezdikte hanım varken foto çekemedim

köpek çok ilginç, koyun yünü gibi tüylü:queen: köpek böyle güldüğümü görse kesin beni ısırır:p

valla ben uzaktan çektim bu fotoyu aradan çıkardım küpeciği yemedi yanına yanaşmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar