1150GS Yolcu taşıma

Motosikleti
Ns200 15"
Benim motoru 520k fiyata bırakayım istersen? :D

2022 Aralık trafik çıkışlı, 2022 model, 10.500km'de. (Yerli üretim, bayinin taktığı) koruma demiri ve orta sehpa (düzgün, iş görüyor), Givi arka ve yan çanta demirleri, Givi Blade 47l (Monolock) arka çanta, Kappa KN33N 33l x 2 (Monokey) yan çantalar, Givi V35 yan çanta içi çantalar (Kappa ile %100 uyumlu), Givi Airflow 3112 tur camı (180 boya kadar çok iyi), bir de yeni aldığım Torima M8E ön arka kameralı lastik basınç sensörlü Carplay / Android sistemi.

Hadi bakalım o kadar V Strom V Strom diyordun :)
520K benim bütçeyi aşıyor abi, tadilat yapabildiğim içinde o bütçede V-Strom bana uçuk geliyor. Ama senin motosikletine ne kadar temiz baktığını eski Honda'nın ilandan biliyorum. Bana şöyle 400k civarın lazım.

Tabi herşeyden önce para lazım. :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
520K benim bütçeyi aşıyor abi, tadilat yapabildiğim içinde o bütçede V-Strom bana uçuk geliyor. Ama senin motosikletine ne kadar temiz baktığını eski Honda'nın ilandan biliyorum. Bana şöyle 400k civarın lazım.

Tabi herşeyden önce para lazım. :D

seni severim motosever.

benim motorun senin gibi bir adama gitmesi lazım.

420 son fiyat. 419.500 tl bile olmaz.

dandik dundik bmw, ducati hayalleri kurma.
o fiyatlara alacağın motorlar seni bile uzer

Motosikleti
Ns200 15"
seni severim motosever.

benim motorun senin gibi bir adama gitmesi lazım.

420 son fiyat. 419.500 tl bile olmaz.

dandik dundik bmw, ducati hayalleri kurma.
o fiyatlara alacağın motorlar seni bile uzer
Abi senin motosiklette kesin olarak alınacak motosiklette ama bana biraz heyecan lazım. :)

Bir çok revizyon ve arıza yaptığım için artık bir şey üzemez. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi senin motosiklette kesin olarak alınacak motosiklette ama bana biraz heyecan lazım. :)

dur bekle daha, 5 sene sonra gs alacak parayı denkleştirirsem benim motoru satıcam sana, 15 yaşında motor olacak ama düşük km olacak, sen başa çıkarsın onunla. Hem vstrom'ların tipi en güzel modellerinden hem de kırmızı. :)

Motosikleti
Ns200 15"
dur bekle daha, 5 sene sonra gs alacak parayı denkleştirirsem benim motoru satıcam sana, 15 yaşında motor olacak ama düşük km olacak, sen başa çıkarsın onunla. Hem vstrom'ların tipi en güzel modellerinden hem de kırmızı. :)
Abi o zamana kadar nasip olursa GS'in yanına alırım, böylelikle konu kilitlenir. :D

Motosikleti
Ns200 15"
ben de 2023 R1250 ADV alırım alırsam, ben alana kadar onlar eskir de biraz ucuzlar. :)
Bence 1300 serisi hariç hemen hemen hepsi aynı duruyor. 1200'e üst kasanın (LED olan) farı takınca hemen yeni kasaya dönüyor. Ben alırsam uzun süre satmam, araba niyetine alır uzun yola giderim, şehir içi ıvır zıvıra Pulsar gayet yeterli olur.

Kuryelik ile ilişiğim tamamen kesildiğinde Spontini'yide çok sevdiğim Tirilye sahilden denize atarım, anısı olur. :D

heyecan derken ?

ulen motosever dl650 de 1200 GS te ne heyecan var ?

heyecan lazım derken, arıza yapsın ben onla uğraşıyım, yolda kalsın falan mı ? bu mu heyecan yoksa

Motosikleti
Ns200 15"
heyecan derken ?

ulen motosever dl650 de 1200 GS te ne heyecan var ?

heyecan lazım derken, arıza yapsın ben onla uğraşıyım, yolda kalsın falan mı ? bu mu heyecan yoksa
Benim için heyecan teknik donanımı, GS'in en çok merak ettiğim konusu amortisörleri. Böyle bir motosiklet tercih edipte sadece asfaltta gidecekte değilim. Elbette AT arazide daha yeteniklidir ama %90 asfalt sürüşünde GS daha önde.

AT ile gözlemeciye gitsem yüzüme bakmazlar ama GS öylemi? Daha kontağı kapatmadan 1.5 sucuklu kaşarlı gözleme yanınada açık ayran istediğimi anlarlar.

En büyük merakım hep GS'in övülmesi, neymiş bu GS diyip denemek istiyorum.

Motosikleti
K 1600 GTL
Benim için heyecan teknik donanımı, GS'in en çok merak ettiğim konusu amortisörleri. Böyle bir motosiklet tercih edipte sadece asfaltta gidecekte değilim. Elbette AT arazide daha yeteniklidir ama %90 asfalt sürüşünde GS daha önde.

AT ile gözlemeciye gitsem yüzüme bakmazlar ama GS öylemi? Daha kontağı kapatmadan 1.5 sucuklu kaşarlı gözleme yanınada açık ayran istediğimi anlarlar.

Gençler bilinçleniyor artık ne güzel :)

valla bilmiyorum sanki benim motoru almak istemiyosun gibime geliyor..
yazık..

tanıdık bunu yapıyorsa elin yabancısı ne yapmaz.

Ya GS te hiçbişey yok. Bursa da bmw yok mu ? 1 saat test surusu yap.Yarım saat izin veriyolar zaten, durumu anlatırsın ciddi alıcıyım diye.
izin verirler.

lever suspansiyonlarda hissiyat yok. Motor gibi değil, zaten beğenmeyeceksin. GS inan yaşlı işi.
Şimdi bazı GS ciler alınacak ama durum bu.

AT oyle mi ?

alet heyecan dolu.. adamlar bunlarla neler yapıyolar aklın durur.motor zaten olumsuz biliyosun bir Honda klasiği.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
lever suspansiyonlarda hissiyat yok. Motor gibi değil, zaten beğenmeyeceksin. GS inan yaşlı işi.

AT oyle mi ?

alet heyecan dolu.. adamlar bunlarla neler yapıyolar aklın durur.motor zaten olumsuz biliyosun bir Honda klasiği.
Şöyle frene hayvan gibi abanınca uzun bacaklı motorun dalıp seni üzerinden atacakmış gibi olması çok heyecanlı tabi. ;)

GS'te o heyecan yok gerçekten de, pısık CG gibi çömeliyor, haklısın kesinlikle. :D

Bu arada ben de GS'teki o geribildirim eksikliğinden rahatsız olabilecek kapasitede bir sürücü değilim; motoru 45 derece yatırdım mı kendimi Marc Marquez gibi hissediyorum yani. Sadece CB500F'te lastik yanaklarını bitirip peg sürtebilmiştim, DL650'de hiç yapasım gelmiyor resmen yükseklik korkusu sarıyor beni! :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
valla bilmiyorum sanki benim motoru almak istemiyosun gibime geliyor..
yazık..

tanıdık bunu yapıyorsa elin yabancısı ne yapmaz.

Ya GS te hiçbişey yok. Bursa da bmw yok mu ? 1 saat test surusu yap.Yarım saat izin veriyolar zaten, durumu anlatırsın ciddi alıcıyım diye.
izin verirler.

AT oyle mi ?

Üzgünüm ama yine GS'den yanayım. :/

herkesin hayatına kimse karışamaz ama 45 yaşından önce GS almayı doğru bulmuyorum... çek baba Tiger Sport 660'ı yabıştır be

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar