1150GS in kafasini bozmayalim... :)

Bu basligi nereye acayim diye cok dusundum, en iyisi motosiklet yarislari diye karar verdim... Video yu seyredince anlayacaksiniz.

Bunu dun internette tesadufen buldum, ve 2tekerden bir arkadasimin yanisira sizlerinde hosuna gidecegini dusundum.

Iste Video

Iyi eglenceler... :wink:

NOT: Bunu kendi evinizde denemeye kalkmayin... TR deki asfalt ve trafik kalitesiyle bu yolun ilgisi yok.

beyler 72mb indirebilene helal olsun. izleyenler izlemeyenlere anlatsın :sunny:

İndirdim ve izledim.Bu yol hangi ülkeya ait yahu? Yol boyunca 10 Tane otomobil gördüysem abartmiyorum 50 tane motosikletli gördüm.Sanirsiniz ki o ülkede motosikletten başka ulaşım araçı kullanılmıyor veya o yol sadece motosikletliler için tahsis edilmiş :mrgreen: Videoda pek atraksiyon yok fakat insanın onca motosikletliyi yola serpilmiş görmesi inan çok mutlu ediyor. :rendeer:

Ates, Videonun cekildigi yer IOM-Isle of Man. Ceken baska bir forumdan Paul Young adli bir arkadas.

Cekimin yapildigi yol yilda bir kez yapilan meshur TT yerislarinin parkuru ve butun dunya motosikletcilerini Kabe si. :queen:

Tek kelimeyle harika, ne diyebilirim ki geçmedik adam bırakmadı Paul abimiz,
yalnız seyredenler dikkat buyursunlar, hız limitlerine, tabelalara fln çok riayet ediyordu.
Trafik bize göre tersten işliyor, yani kimseyi sollamadı, sağladı :) Birisinde korktum açıkçası karşıdan gelen kamyonun altına girecek gibi geldi. Bir diğer videoda ise kenardaki yaya bir iki kişi kendilerini nasıl kenara atacaklarını bilemediler :)
Göstergelere yansımasından gördüğüm kadarıyla kaskı da oldukça güzel görünüyordu Paul'ün...

Teşekkürler Donald Duck... :rendeer:

Sevgiler...

Süper Moderatör (BBRR)
Isle of Man ingiltere ile irlanda arasında kanal adaları diye adlandırılan adalardan biri bizdeki büyük ada gibi bu yüzden ada sakinleri ada içindeki ulaşım için motora rağbet eder videodada görüldüğü gibi otomobillerin büyük bölümü kamyonet vede minübüsler yani ticari amaçla kullanılır ama bu video muhtemelen bir organizasyon yada yarıştan sora çekilmiş normalde adada o kadar motor yok
film çok güzel insan seyrederken mest oluyor
Donald_Duck a teşekkürler

bu videolar izlenmiyor iptal mi oldu acaba

merhabalar. linklerdeki videoları bi türlü açamadım acaba hostları mı iptal oldu. yoksa bende mi bi yanlışlık var.
cvp verirseniz sevinirim.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Linkler malesef ölmüş :pale:

powerbyaydin, paran varsa zaten durma hemen bmw'ci ol :mrgreen: Abi bmw'ci olmak için bu videoları izlemeye gerek yokki :cherry: Bir tek şeye yani paraya ihtiyaç var :cat:

powerbyaydin' Alıntı:
elina sağlık DD sonunda bizide bmwci yapıcan :cat:

Vallahi bu videodan cikartmanizi umdugum sonuc BMWci olmaniz degil. Paul gibi usta bir surucunun ve kendi seridinde, trafik kurallarina (lokal kurallar-Isle of MAn) uyarak; ne baskalarini ne kendini tehlikeye atmaksizin su gibi akiskan ve smooth bir teknikle nasil performans gosterdigini gormenizi istemistim. Bu herhangi bir marka motosikletle, o motosikletin ve surucusunun limitleri dahilinde yapilabilir.

Paul, Ghost rider vb. gibileri gibi "serseri" sinifindan ortaliga dehset sacan, pesinden polisleri kosturan, gorenlerin arkasindan kufrettigi bir surucu degil, dikkatinizi cekerim. :bounce:

limitleri kurallara göre zorluyor bunda haklısın başka araçları zorlamadan şerit ihlali fazla yapmadan
BMW ci olmak işin espirisi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar