1100 km çanakkale eskişehir honda rr

Tebrikler gezi guzel olmus .Chopirlarin selamsiz gurubuna denk gelmissiniz. Geneli selamini esirgemez , motorcu olmalarindan dolayi.

abi daha cuma dükkana uğradım ne ara gittin geldin 1100 km :p :queen: :queen: kazasız gidip gelmişiniz ya o iyi işte :)

burak, senin keratayla cüneyt abinin kerata yarıştılar desene :p

anlatılaz yaşanır gezi olmuş :cherry:

Güzel bir paylasım olmus, ellerinize saglık ama video da bekliyoruz sadece resim yetmez...:)

sağolun arkadaşlar çok güzel geziydi gerçekten.hele dönüş yolu mükemmeldi virajlar falan.yolda karşılaştığımız maceralar herşeye değerdi.virajlar,kapışmaya çalışan arabalar,isyan eden polisler :p daha bir sürü resim var ilerki günlerde bende eklicem.

Harika bir gezi olmuş gibi görünüyor. Baya da yol yapmışsınız. Kankuli hani yol yapıcaktık bizde????
Motorcu abilerine iyi bak, göbeğin eksik, daha çok ye kankuli :p

[/url]
imgp2166zv9.jpg

Biri benim fotoğrafıma özenmiiiişşşşşşşşşşşşş :queen: Bu senenin modası bu zaten. Motura ters binme :cherry:

hiçte bile senden özenmedim şekerim nasrettin hocadan özendim :p ama ben seni çağırdım kankulii :pale: neyse bi dahaki sefere inşallah.yaz geldi artık durmak yok şartlar el verdiği sürece heryerlere gideriz allahın izniyle.daha çok foto var ama cüneyt abi eklemeye üşenmiş :p benim elime geçsin ben eklicem.

@ slayer2694 , @ Seda ; sizi gidi Nasrettin Hocanın torunları :p:p

--- --- ---

CBFTURKIYE.ORG' Alıntı:
bir çay molası verdik. :mrgreen: Burada bizim gibi Eskişehire giden chopper cı bir grupla karşılaştık ve Bizi görüpte duran 2 Eskişehirli racing ci arkadaşla da sohbet ettik.Çanakkaleye gidiyorlarmış. Moto Gurmeler misiniz? diye sordular. Böylece o gün Gurmelerin de orada olacağını öğrendim :bounce: Neyseki aralarında bir ajanımız varmış diye duydum :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne bu yaaa, aklınıza esince gaza basıyorsunuz :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aytaç gaza basmıyorlar, gazı çeviriyorlar. O senin dediğin arabada basılıyo. Limuzin bi gelse hatırlican da :p

Yaramı deşme Seda yaaaa, hem anladın sen onu, gazı çeviriyorlar işte :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar