110 kiloyum mont arıyorum

http://www.feyizoglu.com/3005-Cool-Yazlik-Mont_47055.html#1

Arkadaşlar biliyorsunuz kaza geçirdim . Sadece kask ın yetmediğini anladım ve bu yüzden bu montu inceliyorum.

Sorunum şu xl beden var en fazla . Ben 110 kiloyum 1.85 boyum var acaba olurmu kullanan varmı benim bedenime yakın olan?

Eğer olmaz diyorsanız benim bedenime olacak mont önenirmisiniz ?

Daha önce açılan topicleri inceledim fakat sonuca ulaşamadım ..

Kazasız sürüşler dilerim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deneyerek alman lazım.Öyle internetten seçmekle olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sitede beden seçtiğin bölümün altında beden tablosu var. Oradan vücut ölçülerine uygun olan bedeni öğrenebilirsin. Yalnız baktığın mont yazlık ve yazlık mont sezonun son günlerini yaşıyor, hatta şimdiden akşamları üşürsün.

ayno sayada 78 kilo birisi L beden almış ve biraz göbekliyseniz olmaz diyor bu demektirki XL bile sana uygun olmayacaktır. mont markası çok ama bütçen ne kadar ve ne amaçla kullanıcaksın. yaz kış mı sadece yaz mı

http://www.feyizoglu.com/3005-Cool-Yazlik-Mont_47055.html#1

Arkadaşlar biliyorsunuz kaza geçirdim . Sadece kask ın yetmediğini anladım ve bu yüzden bu montu inceliyorum.

Sorunum şu xl beden var en fazla . Ben 110 kiloyum 1.85 boyum var acaba olurmu kullanan varmı benim bedenime yakın olan?

Eğer olmaz diyorsanız benim bedenime olacak mont önenirmisiniz ?

Daha önce açılan topicleri inceledim fakat sonuca ulaşamadım ..

Kazasız sürüşler dilerim :)
özeline mesaj attım bakabilirmisin

Orada belirtilen vücut ölçüleri tablosu göğüs ölçüsünden ibaret. Bel kısmı cırt cırt ile daraltılıp genişletilebilse bile 110 kilonun büyük çoğunluğu göbeğinizde ise uyum problemi olabilir. İmkanınız varsa görerek almak en güzeli. Eğer yok ise Feyizoğlu değişim konusunda sıkıntı çıkartmayan bir dükkan. Gönderirsiniz geri bir üst bedeni gönderirler.

189 boy, 108 kg biriyim. montumun bedeni 58. sana da aynı beden olacaktır muhtemelen :)

S40

Yalnız çok büyük bir sorun var.. Yazlık bir mont alıyosun. Çok dikkat et o çok rüzgar alır. Çok üşürsün. Kışa giriyoruz eğer hala halletmediysen NİC marka kışlık montu dene. Ben de feyizoğlundan aldım. 200 tl verdim çok memnunum. Hiç bir aksamında bir sıkıntı yaşamadım. 2 senedir kullanıyorum. Yazın bile kullanıyorum içindeki içliği çıkarıp. Ha yazlık montum olmasına rağmen. Çünkü yazlık mont Ankara yazında bile insanı üşütmeye yetiyo. Revit marka yazlık montum var.. Çok delikli. Hele ki bu prohelll.. Aman amannn hiç korumasıda tatmin etmez bence seni. Benim prohel marka pantolonum var yine feyiz den aldım. Onunda sadece rüzgar korumasını begeniyorum. Allah kaza bela vermesin dizlikleri pek iyi değil. Proheli asla tavsiye etmiyorum. 200 ver adam gibi bi mont almış olursun. Sevgiler.

Tabi sırt koruması çok dandik bu montların. Üzerine benim gibi 170 tl verip sırtlıkta alırsan alaa :) iyi sürüşler :queen: :queen: :queen:

Bendede 1.75 boy 80kilo var uygun olucak 250 tl civari mont bakıyorum.2. El kaliteli az kullanılmış saglamliktan ötürü tercihim.revire alitim dedim 400 üstü :( bütçe sıkıntılı varmı tavsiyesi olan.

S40

Motoru bırakıcam az bi sabretseydin bendekileri verirdim :) 1.79 boy 76 kilo :)

Bencede mağazaya git dene. Kalıplar çok farkeiyor ben mesela 188 95 kiloyum L beden bana oldu VENOM markada.

Arkadaşlar mazağadaki fiyatlar la internetteki fiyatlar birbirine yakın mıdır? ben internet daha ucuza gelir diye internetten bakıyorum . Eğer dışarıdada aynı fiyatlarsa asağı yukarı , ozman deneyerek almak daha mantıklı söylediğiniz gibi :)

Arkadaşlar mazağadaki fiyatlar la internetteki fiyatlar birbirine yakın mıdır? ben internet daha ucuza gelir diye internetten bakıyorum . Eğer dışarıdada aynı fiyatlarsa asağı yukarı , ozman deneyerek almak daha mantıklı söylediğiniz gibi :)

Satan yere göre değişiyor fiyatlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar