Fotodan yana pek şanslı değilmişiz yav...
Reşit biraderim sağolsun nc 700 ü ile turladım...harika bir makina olduğunu bizzat yaşadım...ulan caponlar neler yapıyor derken Bily usta sağolsun eli titremeden KTM 990 anahtarını verdi... ben daha doğrusu yanaştım kendisine sakin bi anda yüzsüzlük yaptım istedim...

CERRAHI Erhan KTM yi galiba çalıştırdı motorun uğultusunu duyunca bu cesareti o motor sesinden güc alarak buldum
cebefe150 min arkasına artcı almazken matoruma kıyamazken arkadaşların hoşgörüleri karşısında biraz kendimden utandım diyebilirim...
ama KTM nin gaz tepkimesi atlaması hoplaması zıplamasını tarif edemem...bir ara beni korkutku bu nasıl tork diye zaptedemedim aleti...

ya zhızlanıyorum ya duruyorum ortası yok yani...bileiğindeki en hafif eğime tepki veriyor makina...kelimelerle tarif edilemez...ss motor bloğunu almışlar bu kasaya koymuşlar yani...
enee videoda varmış..Uğurcum sağol...daha şimdi bakıyom valla...
agi mator çekmişiniz yav...aslında ben hep yapardım cep telefonumla herkesi videoya alırdım tek tek mini sohbetler yapardım hatıra babında garip sorular sorardım anlık cevaplar komik olurdu izlerken hemde o akşam ordaydık gibilerinden bir arşiv olurdu ama dalgınlığıma gelmiş diyim ...ışıkda güzel vuruyordu tepeden...ama demek gece olunca megapikseller yalan oluyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
hani 80 lerde 90 larda olur ya toprak sahalarda bisiklet ve mobilet turları olurdu...bilmem kaç paraya...beni bırak sahilde öyle dolanır dururdum..çocuklar gibi şendim...
inşallah bir kusurumuz hatamız olmamıştır...ama kimseyle tam bir sohbetimiz muhabbettimiz olamadı...o hususda mahcub hissediyorum kendimi...af dilerim yani...ben hep gözüm sağda solda keyifler nası modundaydım konsomasyondaydım yani napim abi...:queen: