11 Mayıs 2008 Pazar Motosiklet Pist Şampiyonasına İzmit Körfez Pistine gidiyoruz

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ORGANİSAZYON İPTAL EDİLMİŞTİR

11 Mayıs 2008 Pazar günü Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonasının ilk yarış İzmit Körfez Pistinde yapılıyor. Yarışları izlemeye ve yarışlara katılacak olan arkadaşlarımıza destek olmak için bizlerde orada olacağız. Detaylı bilgiler aşağıda mevcut.

Saygılar

Buluşma Noktası
Tarih: 11 Mayıs 2008 Pazar
Saat: 8:30 (Hareket 9:00)

Buluşma Noktası: İstanbul Çamlıca Otoyol Gişelerinden 18km sonra ki ilk benzin istasyonu (Opet Benzin İstasyonu- Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci)

Yol Güzargahı: Buluşma noktası Otoyoldaki Opet benzin istasyonundan hareket - Otoyol Körfez Gişelerinden çıkılacak ve Körfez pistine varacağız.

Buluşma Noktası Harita: Google Haritası

Körfez Pisti Ulaşım:

1. Kroki

2. Flash Dosyasıhttp://www.imk.org.tr/img/sabitler/korfezulasim.swf

BOY umu ve cbf 250 de yarışacak Gökhan Konşuk kankamı izlemeye gidicem...:p

Son düzenleme:
offf be bu yarışa gideilmezmiiiii izlenmezmi valla fena bu mayıs kıyak geççek 11 mayıs yarış 18 mayıs geziii valla yuppiiiiiiiii:):):):9

Oldum olası sevmedim şu yarış işini. Birde Yuvacık gezisini ertelettiya tam gıcık oldum, gelmiyorum işte. :p

Sıkı bir başlangıç olucak genç pilotlar çoğunlukta özellikle grup c izlemeye değer olucak.İzmit körfez pistine bekleriz ..

Geliyorum geliyorum geliyoruuuuuz:thumleft:::haapppy:::coool::::coool::::coool::
kupaları boy'a vermeye gidiyoruz:cherry:

Araba ile orda olacam sanirim , artik sizi takip ederim , bu arada TEM uzerindeki OPET mi bulusma yeri?

The Massacre'yi ayarlamaya çalışcam, tmm derse saat 8.30'da ordayız..
Gelmesse Trenle gelicem... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar