11 cbf 150 çınarcık yolunda....

Uğraşmak zorunda olduğum şu kadar sınav olmasa tekdüze bırakmayacaktım sizi, araya farklı bir renk katacaktım ama:p sadece CBF'ler de yakışmış...

Çok eğlenceli geçtiği her halinden belli, umarım bir sonrakinde yer alabilirim ben de...

ben ve motorum bu cbf150 fenomenine son verecektim amma uyumuş kalmışım:queen:

Süper bir gezi olmuş hakikaten kıskanmamak elde değil paylaşım için teşekkürler.
Metecan da aranızdaymış özlemişim yavf Pandacım dostum bayağıdır görüşemiyoruz.

Hakikaten emek verilerek gerçekleştirilmiş bir gezi.
Bu mevsimde, bu kadar cbf 150 kullanıcısı ve bu kadar yol.
Oldukça başarılı buluyorum, tebrikler.

Not: Mavi CBF 150, nazarlık gibi olmuş, BEAT'ı da unutmamak lazım. :)
o bizim gözağrımız.

İnşallah birgün aranıza katılarak birlikte güzel gezilere imza atmak ümid ed,yor ve tebrik ediyorum bu kadar harika bir gezi için:cat:

inşallah her zaman bekliyoruz

cihan abi eline emegine saglık çok hoş bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
yazın cbf 150 aldıgımda mümkünse bende aranıza katılmak istiyorum.
saygılar
ne demek herkeze yerimiz vardır.
süper gezi olmuş emeğinize sağlık cbf lerin arazi yeteneği gerçekten çok iyi enduro gibi kullanılabiliyor....

enduro ruhu bizde var cbf de enduro sayılır, ne kaldı, yol,dağ bayır her zaman bizimle olsun.

Motor değil sanki arazi canavarı :)
enduro canavarı:queen:

Ya bu CBF'de bişey var,binen blok çatlatıyo:cherry:.Arayada bi tane sarı çizmeli panda aga sıkışmış:mrgreen:.Biz o yolları pandanın motoruyla yapmaya çalıştık,sonra beni aradı,"Abi orası mıcırmış,biz nasıl düşmedikki o süratte?" diye soruyo:queen:.Süper gezi olmuş arkadaşlar,cesaret isteyen bi güzergahı yarım metre karda katetmişsiniz,ayrıca tebrik ederim.:cat:.(CBF'mi alsam ne yapsam?::153::)

biz cbf 150 kullanıcıları ne dağ, bayır durdurur nede su çamur durdurur bizi biz cbf 150 kullanıcısıyız.
bu arada saolun arkadaşlar gezimizi begendiginiz için.

Cbf 150 Ekibi SÜperSİniz.. DAyı Oğluna MetehanDroYa SeLamLar :)

a s biz her zaman ekibiz
bu nasıl bi motordur yaaa güzel gezi olmuş
cbf 150 bir ara tanıştırırım sizi

ben ve motorum bu cbf150 fenomenine son verecektim amma uyumuş kalmışım:queen:

keşke gelseydin be abii.

Son düzenleme:
çocuklar gibi eğlendik valla.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
eğer ki bir görseydiniz canlı canlı kendinizi lunapark'ta sanardınız.:)

abi süpersiniz ya ne diyebilirim ki ......!!! aa dur diyorum cbr mbr almıyorum abi CBF150 alıcam yazın valla ALLAH kısmet ederse abi valla çok isterdim yanınızda olmayı helal olsun ;)

Ne gezi ama fotolara bakıcam derken gözlerim yaşlandı:)
Allah herkeze böyle geziler nasip etsinnnnn:)
Bu arada hepinizi tebrik ediyorum çok güzel fotoğraflar tekrar tekrar teşekkürler.

biz cbf 150 kullanıcıları ne dağ, bayır durdurur nede su çamur durdurur bizi biz cbf 150 kullanıcısıyız.
ee bizde cbf150 kullanıcısıyız ama yatıyoruz bu soğukda şimdi ne edecüyükkk :p:queen::queen: Çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim hepinizi.Kıçınız donmuştur gerçi hasta olan varmı eve gidince :bounce::p:p:mrgreen:Yalnız sarı çizmeli metehan ağada ordaymış.O çizmeler ne öyle ya ben burdayım diyor resmen.:bounce::wiinkk::)

Sper ve eğlenceli bir gezi olmuş ellerinize emeğinize tekerlerinize sağlık... Teşekkürler...

Adana İl Temsilcisi
çok çok keyif aldığınız bir gezi olmuş.cbf'ler sanki birer enduro gibi.özellikle metehan'a ve diğer arkadaşlarıma sevgilerimle.

inş abi bakalım önceleri cbr dı gözdem ama yok ihtiyaclarımı karşılamadığı kanısındayım cbf in full koruma demirli ve full çantalı hali çok hoşuma gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar