'' 11 Ayın Sultanı ''

Allah herkezden razı olsun,yanlız hoş görü ayında hiç hoşgörüyle alakası olmayan bir hadise yaşadım.
Yaklaşık yarım saat önce,patronla dükkan sahibi tekmeli yumruklu bir birine girdiler çarşının ortasında,bende ayırırken dükkan sahibi kolumu ısırdı:pr:::eek:hmy::::surprise

Ben hiç karşılık vermedim,Allah tan bir kaç kişi geldide ayırdılar.

Kardeş geçmiş olsun. Kişileri ayırman iyi olmuş..Pazartesi günü barışırlar..

...dükan sahibi kolumu ısırdı:pr:::eek:hmy::::surprise

Yahu, kusura bakma ama koptum buna :mrgreen:::koop::::koop:::cherry:
Geçmiş olsun :)
Nasıl bir adam bu be, yumruk attı, tokat vurdu desen vay şerefsiz diyeceğim ama, ısırmak ta neyin nesi yahu :p:p:p Ne diyeyim ben buna şimdi?

Allah herkezden razı olsun,yanlız hoş görü ayında hiç hoşgörüyle alakası olmayan bir hadise yaşadım yaklaşık yarım saat önce,patronla dükkan sahibi tekmeli yumruklu bir birine girdiler çarşının ortasında,bende ayırırken dükan sahibi kolumu ısırdı:pr:::eek:hmy::::surprise

Ben hiç karşılık vermedim,Allah tan bir kaç kişidaha geldide ayırdılar.

Geçmiş olsun aslında oruç tutarken açlık-susuzlukla terbiye olurken insan sus-pus olur konuşmaya bile mecali olmaz ama bu olay istisnai bir durum olmuş.:)

Kardeş geçmiş olsun. Kişileri ayırman iyi olmuş..Pazartesi günü barışırlar..

Yok Şamil hocam,busefer iş ciddi,daha öncede tartışmışlardı,buseferki farklı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------

Yahu, kusura bakma ama koptum buna :mrgreen:::koop::::koop:::cherry:
Geçmiş olsun :)
Nasıl bir adam bu be, yumruk attı, tokat vurdu desen vay şerefsiz diyeceğim ama, ısırmak ta neyin nesi yahu :p:p:p Ne diyeyim ben buna şimdi?

Sorma abiya sol elimle patronu tutuyordum,bizimki bir iki yumruk sallayınca,dükkan sahibide atağa geçti,bende o esnada durun yapmayın,Fatihhh abii napıyosun abi sakin olyaaa,yaaaHüseyin amca dursana yaaa '''aaaaaaaaaaa kolumm''...Sonra diğer insanlar geldi Hüseyin amcayı bizim Fatih abinin eliden kurtardılar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------

Geçmiş olsun aslında oruç tutarken açlık-susuzlukla terbiye olurken insan sus-pus olur konuşmaya bile mecali olmaz ama bu olay istisnai bir durum olmuş.:)

Valla bende şaştım bu işe arkadaş.:) Ama Hüseyin amcanın orucu beni kıtlayınca bozuldu,ondan eminim:mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Oruçluyken, sigara tiryakiliği de varsa asabiyet katsayısı artıyor insanın
o halsiz haliniz öfkeyle yok oluyor tabi
nerden bildiğimi sormayın :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
söle dedeye 61 gün e başlasın ramazandan sonra:D

Oruçluyken, sigara tiryakiliği de varsa asabiyet katsayısı artıyor insanın
o halsiz haliniz öfkeyle yok oluyor tabi
nerden bildiğimi sormayın :p

Bu arada bu vesile ile sigarayı bırakırsa!. Daha huzurlu daha rahat bir

ramazan geçireceksin.. Kalp atışın ve nabzın normal değerlerde olacaktır..

Neredenmi biliyorum ? ::puro::

Yıllardır 2 paket sigara tiryakiliğinden sonra;kesin tavsiye ederim..

Bir anda bırakın ve düşünmeyin artık.. En sıkıntılı günler ; ilk 2 veya 3 gün

olacaktır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------

M.Şanveren
Kardeş acı varmı ? acı !.. ::zencii::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

söle dedeye 61 gün e başlasın ramazandan sonra:D

Bunu düşünse zaten böyle bir olaya hiç girişmez ve sabır dilerdi.. ::karma:: ::zencii::

Yine de pazartesi günü barışmalarını dilerim.. ::friends:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herşey bir yana ısırması komik. geçmiş olsun bu arada

Motosikleti
insan eti, eğer yenirse orucu bozar

yemeği pek aramıyoruz lakin aşağıdaki arkadaşla birazdan hesaplaşacaz :p

damacana.jpg

Allah herkezden razı olsun,yanlız hoş görü ayında hiç hoşgörüyle alakası olmayan bir hadise yaşadım yaklaşık yarım saat önce,patronla dükkan sahibi tekmeli yumruklu bir birine girdiler çarşının ortasında,bende ayırırken dükan sahibi kolumu ısırdı:pr:::eek:hmy::::surprise

Ben hiç karşılık vermedim,Allah tan bir kaç kişidaha geldide ayırdılar.

Oruç perdedir. Biriniz birgün oruç tutacak olursa kötü söz sarfetmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf edecek veya kavga edecek olursa `ben oruçluyum!`` desin (ve ona bulaşmasın).
Hadis-i Serif

insan eti, eğer yenirse orucu bozar

yemeği pek aramıyoruz lakin aşağıdaki arkadaşla birazdan hesaplaşacaz :p

damacana.jpg

ne yaptın dostum.duyduğuma göre damacana yı karşında durduğuna pişman etmiş içini boşaltmışsın:queen:

Oruç perdedir. Biriniz birgün oruç tutacak olursa kötü söz sarfetmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf edecek veya kavga edecek olursa `ben oruçluyum!`` desin (ve ona bulaşmasın).
Hadis-i Serif
cerrahi Allah razı olsun dostum..

Motosikleti
ne yaptın dostum.duyduğuma göre damacana yı karşında durduğuna pişman etmiş içini boşaltmışsın:queen:
bankaları hortumlamaları gibi ben de bu elemanı boşalttım

bekar adamız, bu ara dairede şu Hadis- i Şerif dilime dolandı:

Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından hiçbir eksilme olmaz

Millet vermek istediğim mesacı anlamıyor mu, anlamak istemiyor mu bilemiyorum :p

Hadis-i Serif

'' CERRAHİ '' Günün mana ve önemine uygun mesajın için ::thanks:

Arkadaşlar; havalar serin, çorbanız sıcak, iftar masanız bereketli olsun!..

http://[URL=http://img529.imageshack.us/i/imagescag6iij3.jpg/][/URL]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar