CBF tavsiye edenler, burasi cruiser başligi arkadas burada cruiser tavsiyesi almak icin baslik aciyor.
2 ay oncesine kadar cbf kullanicisi idim, cbf çok tehlikeli bir motor ne freni nede dengesi güven vermiyor.
Benim tavsiyem daelimin yaninda hyosung gv 250 yede bakmaniz. İki motorda muadil ayni kalitelerdedir arada teknik farklar mevcut o kadar. Hyosungun piyasasi daha hizlidir...
ybr kullanıcısıyım ama ilk kez cbf ile ilgili böyle bir yorumla karşılaştım açabilir
misiniz bu konuyu biraz daha
Konuyu açan arkadaş, sen beni dikkate al bak sana burda tek cruiser onerisi veren benimkeske yeni baslayacam demeseydin kimse yeni baslayan birisinin 250cc kullanmasina sicak bakmiyor fakat ben 250 ile baslamis biri olarak ozellikle cruiserda kesinlikle tavsiye ederim daha iyi olur senin icin
Öneriler felaket :bounce:
Arkadaş gibi benim de tavsiyem hyosung gv250 olur. Piyasası güzel ve forumda çok aktif kullanıcıları var. SL 200 kullanıyorum ve yaklaşık 300 km 2006 model olanı kullandım arada gerçekten çok fark var.
Daelim Daystar da şekil olarak çok güzel lakin tek silindir olduğunu unutmamak lazım.
küba sl 200 baya hoşuma gitti de herkes kübaya sallayıp duruyor burada. motorlar hakkında da teknik bilgiye sahip olmadığım için beni yolda bırakır diye korkuyorum. belirtmem gerekir ki motor yağının nasıl değiştirildiğini bile bilmiyorum.![]()