100luk cup arka amasörleri kucultmek

s.a arkadaslar ramzey 100 cup arka amasörLeri nasıl kısaltırıx yardım edermisinizz

arka aamortisörleri kısalttığında teker çamurluğa sürtüyor çok kısa zamandada çamurluk deliniyor.
(fazla kısaltmam falan diyebilirsin ama çift kişi bindiğinde arka çamurlukta pencere görebilirsin)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çamurluk küçültülüyormu ya o nun şasiye zatarı olmuyormu ?

amortisör kısaltılmıyor fakat alt bağlantı noktaları 2-3 cm geriye alınıyor.
diğer motorları bilmiyorum ama cub tipi motosikletlerde arka taraf kısaltılmışsa çamurluğa sürtüp çamurluk deliniyor.

ya kardes bu altta amasörun takıldıqı bolum warya ben onu kesip alta kaynatmayı dusunuorum ole olmaz mı ki

ne elde etmek istiyorsun? Daha mı sportif olacak? Daha mı hızlı gidecek.Motosikletin yürür aksamında yaptığın her değişim seni biraz daha tehlikeye atacak.Unutma! Bir arkadaş vardı süspansiyonları söküp yerine profil kaynatan.Ona danış.Ama biyerden geçerken profile dikkat et çıkıp gitmesin.Yaptığın şeyin boyutlarını inan sen bile tahmin edemezsin:wiinkk:

bisey elde etmek deiL amacım sadece biraz hos gorunusu oluor,birazda motorun boyu kısalıor we gorunus super oluorrr

s.a arkadaslar ramzey 100 cup arka amasörLeri nasıl kısaltırıx yardım edermisinizz

Kardeşim boşver bu işleri yapan adam ölçmüş biçmiş en tehlikesizini yapmış,oynayıpta sonra başına bi iş gelirse allah muhafaza, bu iş eksoz değiştirmeye benzemez!

ya kardes bu altta amasörun takıldıqı bolum warya ben onu kesip alta kaynatmayı dusunuorum ole olmaz mı ki

oksijen kaynğı ile erite bilirsin iki diş falan ama kötü görüntü olur en iyisi parçacıalra spor amasör sor onu tak. ama arkayı düşürünce ön amasör de sorun olur mu bilmem:cyclopsan

Kardeşim boşver bu işleri yapan adam ölçmüş biçmiş en tehlikesizini yapmış,oynayıpta sonra başına bi iş gelirse allah muhafaza, bu iş eksoz değiştirmeye benzemez!

Kesinlikle katılıyorum.Sanırım mühendislerde daha güzel görüntüsü olsun isterler.Ama herşeyin bir ölçüsü var:wiinkk:

tskler arkadaslar ama bilmiorm daha kesmedim ama kesmeyi dusunuorum bi denemek lazım ama ne gibi bi tehlikesi olabilir onu anlamadımm

Setten geçince arkada oturan arkadaşının pantoluna lastik bile değebilir.ÇAmurluğa değecek lastiğin.Aynı şeyi arabada lastikleri büyüterek yaşayan bir abimiz var.Çamurluğun patlayışını gözümle gördüm.

o problem deiL arkadasım saten motoru tek KişiLik goruorumm kaza gibi bi riski war mı onu diorum ben :)

motor eskisinden daha az esneyecek setten geçtiğinde arkası zıplayıp dengeni kaybetmene sebep olabilir.Öyle yapacağına başka şeylere yönel derim.Birsürü modifiye var.Sadece kesmek biçmek değildir.Mesela tubeless lastikler daha güvenlidir.Şamrelli lastik kullanıyorsan git tubelesse çevir.Bak bu da bir modifiye.:wiinkk:

Bisiklette de lastik var.Setten geç istersen 40 km ile bakalım nasıl bir duygu oluşucak içinde
:wiinkk:

1000 liralık çin motorunun neresini güzel gösterecen? herkeste var. farklılık mı yaratacaksın? 100 kişiden 95i denyo der, 5i süper der ama bu 5i zaten 15 yaşındadır! yapılan kaynak kasisten geçerken kırılırsa, kafanı yere vurunca anlarsın!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar