100kh motor çok yakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100 kh motorum la karda biraz eglendim pati çektirdim karda sürerken kapkara duman çıkıyor sanki ısınmamış gibii 5 ytlelik benzin attım karda sürdüm kara duman çıktı baktım benzin bitmiş

karda daha fazla güç sarfetmesinden o yüzden yakıt tüketiminin artması olabilir ama sende biraz çok olmuş tüketim...:cat:

dostum jikle telinde arıza olmasın takılı kalmış olabilir yada karbüratöründe bi ayarsızlık oluşmuştur o kadar tüketmemesi lazım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım ztn 5 ytl lık benzın 1.5 lıtre fln yapıyor buda pek bı km yol almaz ki senın kı bıde schooter galıba onlar daha cok yakar zaten bu 1 bıde karda daha cok caba sarfetmıs gaza yuklenmıssındır ee malum tüketmişşiin benzini...=))

arkadaşım ztn 5 ytl lık benzın 1.5 lıtre fln yapıyor buda pek bı km yol almaz ki senın kı bıde schooter galıba onlar daha cok yakar zaten bu 1 bıde karda daha cok caba sarfetmıs gaza yuklenmıssındır ee malum tüketmişşiin benzini...=))
schooter değil cup cup modeller schooter lardan kat kat az yakar..

yaw arkadaşım normal de yakıtında sorun yoksa ve karda pati çektirince benzin bitti ise bu çok yaktığı anlamına değil kullanım şartlarına doğru orantılı olarak NORMAL YAKTIĞI anlamına gelir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya kara duman çıkıo bide ona ne demeliii??????
bide çalışmadı sonra bi bastım egzoz dan pat sesi çıktı (silah gibi)

burak en sonunda motoruda yalama ettinya hadi hayırlısı,:p

Katılmamak elde degıl :queen:

Mesela Eger yolda gıderken kontogı kapatırsan yakıt bır turlu ateslenmedıgınden bır sure sonra patlar sen bujınıde bı kontrol et istersen ateslemıyo galıba.

'2.si kim bilir karda nasıl patıler cektın neler yaptın ben tahmın edıyorum senı az cok normaldır bıter. :pr:

szr

Sadecekarda binince cok yaktıysa kardandır o ; bi de kar eriyince bin ; varsa bi yaramazlık hava filtresine falan baktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
burak en sonunda motoruda yalama ettinya hadi hayırlısı,:p

aynen katılıyorum..

burak sana şimdi burdan bi uçarım..

uçan scooter görürsün..

olm köy yerinde motora hiç bakmıyonmu yağina suyuna felan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar