100kh ibre bozuk ne yapmalıyım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar 100kh motorumun ibresi bozuk tamirci 20 km uzakta ne yapmalıyım

tamirciyte gt km 20km calşmaz okdr:queen::queen:
bnmkide dun patladı ondan snr 50km yol gttim gitmeye dvm edicem km yukselmio işte

ya bu tarz başlıkar açmandaki sebep nedir çok merak ediyorum ...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben ilçedeyim çankırı\korgun ilçesindeyim ehliyetim yok inemiyorum ibre teli alsam düzelir mi?????????

tel bakkalıda satılmıo herhlde motor gidicek oraya kdr ver ehliyeti olan biri gotursun ayrıca kablomu koptu baska bişeymi ya duzeltemzsen fren kablosuna bnzemez o

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya kardesim gidecek kimse yok olsa dükkan senin ben sunu ögrenm ek istiyorum tel alsam düzelirmi düzelmez mi?????

ya kardesim gidecek kimse yok olsa dükkan senin ben sunu ögrenm ek istiyorum tel alsam düzelirmi düzelmez mi?????

düzelmez tamircide yapamaz ... ugraşmıyorlar tel işiyle artık ..Türkiye soförler ve otomobilciler federasyonu na başvur .. izin belgesi .. vede kilometre teli serii no alacaksın . sonra ruhsata işleteceksin . ama ehliyet yoksa işletemessin .. ehliyeti olan birini bulursan yaptırırsın . dosya açma 207 ytl . tel 5 ytl istanbula gelme otobüs ilr 40 ytl noter tastik sayfa başına 7 ytl . harç pulu 19 ytl .. geri dönüş bileti gene 40 ytl .. ama ogrenci indirimli bilet varmı bilmem ..

düzelmez tamircide yapamaz ... ugraşmıyorlar tel işiyle artık ..Türkiye soförler ve otomobilciler federasyonu na başvur .. izin belgesi .. vede kilometre teli serii no alacaksın . sonra ruhsata işleteceksin . ama ehliyet yoksa işletemessin .. ehliyeti olan birini bulursan yaptırırsın . dosya açma 207 ytl . tel 5 ytl istanbula gelme otobüs ilr 40 ytl noter tastik sayfa başına 7 ytl . harç pulu 19 ytl .. geri dönüş bileti gene 40 ytl .. ama ogrenci indirimli bilet varmı bilmem ..

:queen::queen::queen::queen::queen:

ya hazır birisinin teli kopmuş benimde t1 in koltuğun teli koptu bagajını açamıyorum teli bakkalda satılırmı satılıyorsa kendim takabilirmiyim :queen:

en mantıklısı ne y bılıyonmu sen gıt sıfır bı gosterge al tak sorada o km ye kad r gez dolaş :)

arkadaşlar bu çin mallarının gostergesinde sapmalar varya onu 0 a indirebilir mıyız yada azaltabilir mıyız?

soru:100kh ibre bozuk ne yapmalıyım?
cevap:paran olunca gidip kilometre saatini yaptırmalısın :p :p

kardesım hıc ugrasma benım de bozukltu komple soktum attım. sen de oyle yap. b7unun ıcın baslık acmaya bıle degmez.

:queen: :queen: :queen:

ya burak varya siteyi harbiden yalama ettin:queen:
Km halatı kopmuştur abicim...O yüzden yalama olmuş..:cherry:

soru:100kh ibre bozuk ne yapmalıyım?
cevap:paran olunca gidip kilometre saatini yaptırmalısın :p :p

Abicim adam zaten demiş ''olsa dükkan senin'' diye..:queen::queen:

Soru sormuş..Cevabını yine kendi vermiş...:silent: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bakın benim km saatinde bozukluk yok km saatinin telinde bozukluk var km saatinin arkasındaki yuvaya girmiyooo ne yapıyım tekere giden hatta da bi gariplik var km saatinin telini degistisem olurmu?***?**

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya kardesim dalga geçecekseniz hiç yazmayın ondan iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:

burak yalama çözmüşsün işte olayı dediğin gibi km saatini telin başı girmiyorsa bi tele bi km saatinin arkasına bakarsın sorun ne kendince çözersin sonra teli alır parçaçıya gider yenisi ile kıyaslar eğer telde problem olduğuna kanaat getirirsen yenisini alır takar ehliyetsiz ehliyetsiz basarsın gazaaa....bide garanti olsun dieee demek 20 km. mesafede tamirci km saatinide söker yerinde yeni teli dener işi %100 halledersin bu böyledir. böyle bir konuyuda çalışan bir insan beyni çözer buraya böyle bir konu açıp milletin gırgır muhabbeti olmazsınnn...hem ben senin banlandığını görmüştüm biraraaa.....ne aralık döndün geriyeee......sana kolay gelsinnnn.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar