100k civarı naked tarzı öneriniz var mı 2. el? Ekipmanım var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sym Wolf 250, düşük km

Arta kalan parayla ekipman alırsın.

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
Ben de geçtiğimiz hafta Wolf250 aldım. Km çok düşük değildi ama benzer paralara 2 senede şasesi paslanan motor almaktansa 10 yıldır canavar gibi kullanılan wolf almayı daha mantıklı buldum :D RTR200lere de çok bakmıştım onlar da mantıklıydı

Motosikleti
Shadow 600
Sıfır ayarında bile bulunur ikinci eli olmayan bir motor sizde onu bilerek ucuza alır ucuza satarsınız. Takibimde yok ilanlar ama bende xpulse varken WhatsApp grubuna girmiştim bazen oradan paylaşıyorlar, çok düşük km motorlar çok ucuza listeleniyor.

Sıfır ayarında bile bulunur ikinci eli olmayan bir motor sizde onu bilerek ucuza alır ucuza satarsınız. Takibimde yok ilanlar ama bende xpulse varken WhatsApp grubuna girmiştim bazen oradan paylaşıyorlar, çok düşük km motorlar çok ucuza listeleniyor.
Hocam kaç görüyor top speed

Motosikleti
Shadow 600
Hocam kaç görüyor top speed
Ben fazla zorlamamistim. Uzun tur camı,büyük arka çanta ve benim gibi ağır bir kullaniciyla 110 -120 görüyordu diye hatırlıyorum. Dişli değiştirip daha da artırılabilir ama konforlu hız 100 civarı olur. Hatta tek silindir olmasına ragmen bana titreşim olarak crf den de az titriyor gibi gelmişti buda bi avantaj

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar