100cc ile UZUUUUUN yol !

ybr 125 ile adam brezilyadan istanbula gelmişse 1000 km nin lafı mı olur ... Kendini ve motorunu bilirsen 10.000 kmlik gezi bile yaparsın.. vesselam....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adam motorundan haberi yok ki ne kullanıyor ne özelliği var ne işe yarar ve 1000 km yol yapmayı düşünüyor. :)

Koca koca renkli yazmışsın yardımcı olun diye ama hiç kendi bilgi tecrübelerinden bahsetmemişsin ki !!!!

O kadar yazdım liste yaptım sonra buji nedir ne işe yarar diyorsun ve üstelik yedek lastik almayı bile düşünüyorsun.

Nerelere gideceğinden, ne zaman gideceğinden, nerelerde kalacağından bahsetmeden direk nasıl giderim ne yapmam lazım diyorsun be kardeşim !!!

O zaman lafa gerek yok koy benzin, çalıştır git dolaş 1000 km :) şaka gibi demi.

Neyse kolay gele ne diyeyim benden bu kadar. İlk yazdığım yorumun hakkını vermen için çok tecrübe kazanman lazımmış bunu da senin yorumunda anladım ve şokla karışık bir gülümseme aldı beni ve hızla konudan uzaklaştım...

Eline sağlık liste için.Bujinin ne olduğunu bilmem için uzun yola çıkarken gerekli olup olmadığını öğrenmem lazım öncelikle, yanlış mı? Siz bu liste ile neyi bilmem gerektiğini öğretmiş oluyorsunuz.Motorun her ayrıntısını bilen adam zaten bujinin yanında yedek bulundurması gerektiğini bilir.Bilen adam da gelip burda tavsiyelerine danışmaz.Gerektiğinde ayrıntılı tecrübelerimi mesaj ile belirtebilirim ki belirttim de.Teşekkürler tekrardan.

Son düzenleme:
Cup ile uzun yol neden olmasın daha öncede soranlar olmuştu 1000 değil 10000 de yapılır sonuçta okadar kilometrede pert olan motor yok sanirsam tabii zamanında bakım yağlama yaparsan sıkıntı olmaz yapılır tabiii sen ne kadar dayanirsin bir gündemi bir haftadami bir aydami yapican bu kilometreleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5 güne bölmeyi düşünüyorum.
1. İstanbul-Eskişehir
2. Eskişehir-Bursa
3. Bursa-Çanakkale
4. Çanakkale-Tekirdağ
5. Tekirdağ-İstanbul
Bu konuda bir de ufak sorum olacaktı.
-Lastik değiştirmeyi istiyorum fakat birebir uygun ölçülerde bulabilmiş değilim internette.
2.50-17(ön) 80-100-14(Arka) Şu markanın o ölçülerde var, şuradan git bak gibi tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Arkaya 90/90-14 tak o ebatta scooter lastikleri mevcut. Sele altında azıcık bagaj olsun diye arka tekeri küçültüyolar ne garip tasarımcılar var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar