Klavye ingilizce klavye yazim hatalari icin ozur dilerim,
Diyecegim sey sudur ki bir daha bu motosikletle uzun yola cikmam galiba yol cok uzun surdu bir turlu bitmedi ha eglencelimiydi derseniz evet eglenceliydi bi ara yanimdan 8-9 motorcu grup halinde gecti onlara katilmak istedim ama 130-135 de kaldim yetisemedim bile

sormak istedigim sey sudur benim ben buraya gelirken ortalama 80kmh ile geldim geri donerken cok mola vermiyecegim ortalama 90-100 ile geri donsem bir sorun yasarmiyim sizce..
Gezi konusuna gelince gayet guzeldi eglenceliydi beni yolda karsiladilar bi semaver yaptik etrafi gezdik guzeldi yani yakit konusuna gelince toplamda 24 liralik yakit yakmis motorum 252 km yazdi yanlis yola girmemden dolayi ayrica sehir icindede gezdim toplamda 1 gunde aralikli olarak 1 2 saat aralikli olarak 350 km yaptim bu gece 4 gibi tekrar yola cikicam izmire sizce bu sefer nasil gitmeliyim 90-100 idealmidir 100cc lik motor icin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Şükürler olsun gezim sağ salim bitti şuanda evimdeyim yeni geldim,
Yorum atan cevap yazan konuma zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim sizlerin sayesinde bilinçli bir şekilde doğru ve düzgün bir gezi yaptım gerçekten çok eğlenceliydi ama anlaşılan benim acilen daha düzgün ve daha güzel bir motosiklet almam lazım

)