1000 TL'ye kadar cep telefonu önerisi...

evet abi aynen bu gayet güzel menü geçişlerinde takılma donma yok internet hızı gayet iyi dokunmatiği çok güzel 8 mp kamera gayet iyi çakim yapıyor birçok özellik var sayamadığım ama en güzeli dayanıklılığı adam anahtarın sivri ucuyla takır takır vuruyor ekrana benim içim acıdı telefona ama çizilmedi bile :) çift hatla kullanılabiliyor ve flash player yüklü s3 miniye yüklenmiyordu galiba

HTC 3D Evo kullanıyorum.Hem teknoloji olarak hem işlevsellik olarak mükemmel .Sağlamlık unsuru istemsiz olarak testlere maruz bırakmak zorunda olmamla bana kendisini kanıtladı.HTC oldukça sağlam telefonlar üretiyor.Yazanlarda olmuş etrafımda da var.Kasası narin teknolojik kristal kullanmamak önemli.Yakut gibi değerlileştirdiler telefonları.Onların üretimi para beklentisi olan her yenilikte olduğu gibi köpeği oluyoruz üstüne titreyip aman dedikçe.Marka fanatizmini hiç sevmem ben ama kullanıcı odaklı menfaat tarafından baktığım için kendi tecrübemden yazdım. Kasası sağlam bir telefon bulman önemli ama.Kolay gelsin.

s3 miniye göre biraz daha büyük mini küçük kalıyor yanında

HTC one x yada samsung galaxy S3.. ikinci el garantili bulursan tavsiye ederim. sakın ha garantisiz spot vs ürünlere bulaşma

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
general mobile dst q4 (210TL) aldıydım ya, şarz edeli 9 gün oldu, hala 3/4 oranında dolu görünüyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar