1000 TL' ye ekipman dizilir mi ? ( Yeni başlayanlar için )

ben 1000 liraya dizdim. kaska 420 monta 350 dizliklere 80 balaklavaya 30 eldivenede 100 filan verdim nakittede %5 indirim yapıldı hepsine

Hep bot unutuluyor ama kaza ajinda en fazla darbeye maruz kalacak yerler arasinda ayak bilekleri,topuk ve parmaklar da var. Özellikle bilek oldukça kompleks bir eklem yapısına sahip. Bütçede mutlaka bir bot da yer almalı

Maalesef bu paralara bu kadar oluyor. Bot büyük eksik katılıyorum.

Motosiklet botu veya en azından küçük topuğu koruyacak tasarımda bir motosiklet ayakkabısını bir şekilde listenize ekleyin. Bu yüzden sol ayağının üstündeki dokunun tamamını kaybetmiş, sonrasında yeniden imal ettirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Tekrar yürümek için en az 7 ay beklemek sizin için sorun olmayacaksa başka (tabi tekrar yürüyebilirseniz). Böbrek/bel korumayı da ihmal etmeyin. 400-500 TL daha bütçe arttırabilirseniz bunlar da tamam olur.

Cebinde ki telefon 2 3 bin tl kaskı 250 tl kafasını böyle seviyor insanlarımız. Adamların suçu yok ki dolar olmuş 4 euro olmuş 5 her şeye zam 1000 tl ye anca bu kadar...

Ama her şeye inat yine de dizebildiğiniz en iyi ekipmanı dizin o kask çöp bi kere bence alınmaz ama f/p ürünü orası ayrı. Ama artık ekipman için 1500 den aşağısı kurtarmıyor veya montu ayakkabıyı ikinci el alacaksın. Devletimiz sağ olsun her şeyi çok uygun fiyata alıyoruz(!) yola DEVAM <3

Adidas , Nike vs günlük ayakkabıya 300 TL verip , motosiklet botunu es geçiyorlarsa büyük ayıp ediyorlar kendilerine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar