Arkadaşlar aranıza yeni katılan UKH cılardanım. Müsadenizle yorumumu yapacağım...
Ben Nazilliden oturuyorum.Mondial fabrikasıda Nazillide.ilk olarak bu UKH mı KH mı sorusuna cevap vereyim.
Mondial 3 sene öncesine kadar Çin den ithal ettiği malları direk olarak satıyordu..Buraya MONDİAL fabrikası açıldıktan snra 4 model'in parçaları getirilip burada motorlar toplanmaya başlandı.YANİ ÜRETİMDEN ÖNCE kh olarak direkt çinden gelen motor burada toplanınca başına UĞUR'un "U" su getirilip UKH olarak satışa sunuluyor...Bu modellerde

125 UAG)-(100 UKH)-(125 UKT)-(125 URT)...
...................................................................................................
Gelelim "KM mi UKH mı?" sorusuna...
Benim UKH dan önceki motorum KM idi. Tek kişi olunca kalkışlar, sorunsuz hızlanma UKH dan daha mükemmel.Ama motora 2 kişi bindiğin zaman kalkarken aşırı şekilde zorlanıyor ve zorlanan motorda oldukça fazla bağırıyor.Aynı peugeot 103 ler gibi...Bu kalkışlardaki zorlanma beni KM den soğuttu ve 1500 km de satmak zorunda kaldım.1 ay önce ukh aldım.Kalkışlar falan mükemmel.
Şuanda ukh çok memnunum.Ve KM mi UKH mı diyenlere ısrarla ve hararetle UKH ı tavsiye ediyorum...
Şimdiden TEŞEKKÜRLER...