100 % tuning

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
kardeş bir sürü kişi kötü veya iyi yorumlar yazmışlar sende bunu efendilikle karşılayabilmişsin öncelikle bunun için tebrik ederim,motoruna gelince tuhaf olmuş :),ışıklar şeritler çok fazla olduğu için abartıya kaçmış ,bence seledeki şeritler çıkar ve ışıkların sayısını azaltarak daha hoş bir görünüm yakalayabilirsin,biraz sadeleştirmen gerekiyor,tabi herkesin zevki kendine bu benim görüşüm,kazasız belasız bin motoruna bir abi tavsiyesi olarakta aynalarını geri takmanı öneririm ;)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çin kerhanesi gibi olmuş.

kardeş bir sürü kişi kötü veya iyi yorumlar yazmışlar sende bunu efendilikle karşılayabilmişsin öncelikle bunun için tebrik ederim,motoruna gelince tuhaf olmuş :),ışıklar şeritler çok fazla olduğu için abartıya kaçmış ,bence seledeki şeritler çıkar ve ışıkların sayısını azaltarak daha hoş bir görünüm yakalayabilirsin,biraz sadeleştirmen gerekiyor,tabi herkesin zevki kendine bu benim görüşüm,kazasız belasız bin motoruna bir abi tavsiyesi olarakta aynalarını geri takmanı öneririm ;)

saol tşk ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 ----------

babane kardeşim senın motorundanda sen motor gonder diyorsun yorum istiyorsun al yaptık bu tarz yorumlar istemıyorsan kaldır fotografı herkes begenecek diye birşey yok:farao:

ben yorum yaz die koymadım herkes begensin diyede bişey yok zaten begenende beğenmeyende alllah razı olsun sadece senin yorumun abacı olmuş biraz sendende allah razı olsun kardeşimm

aynaya ne gerek var yahu.solu kapattığı zaman arkadan araba mı yetişir bu alete.
bi bu kadar tuning te içerde vardır.

harbi adam diyormuş kaskımda kamera sistemi var aynasız görüyorum rahatlıkla geriyi ne kapak olur millete...

brkadaş bana da fazla abartı geldi.bende de cub var hertrafı yazı ışık doluydu şimdi neredeyse birey kalmadı :D sadelik yakışıyor cublara

damalar abartılı olmus koltuktakı çizgilerde gereksiz bozmus bencee bide sormadan edemicem aynalar nerde :) Ama genede güzel denilebilir güle güle kullan :):cat:

valla kardeş...
bizim hakkımızda serseri gibi düşünmelerinde haklılar sanırım, bu motoru görünce... egzosda açıktır senin kesin, bağırttıra bağırttıra kasksız gidiyosundur... millette sana söverken, ucu bizede dokunuyodur...
gözümün önünde canlandı...

ben bu motora binmem yawww:queen:
herkezin zevki başkadr ona lafım yok ama her zamn sadelik ve abartısız modifiye benim fikrim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar