100 % tuning

Merhaba
ılk yorum bana nasıp oldu
cok abartmıssın.bu kadar yesıl teması hıc hos olmamıs
damalı desenler yerıne cıft renk olsaydı daha ıyı olurdu
seledeki bantları ,dama desenlerını kesınlıkle cıkar.
bırde degınmeden gecemıyecegım ayna mevzusu....takmayımı unuttun?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim hoşuma gitti, eline sağlık. Günışığında gece gibi ışıldıyor makine.

çok pis tuning olmuş dehşet... koltuktaki tuning e bittim.

kardeş eline emeğine sağlık.değişik olmuş bence modifiyede budur zaten herkese beğendirmek zorunda değilsin kendi zevkin kendi tarzın.he bunları neden söyledim kısa süre sonra bu başlığa sana ve motoruna saldırılar başlıyacak hazırlıklı ol derim sallama hiçbirisini derim :)

motorun güzel olmuş ona bişey demiyorum hele alt işiklara bayıldım ama aynalar nerde?Anlamıyorum cup tarzı motorlara ayna neden konmaz?Konulmaz diye bir kural var galiba cupların %80 ayna yok.Yakışmıyo diyemi takmıyolar (bance yakışıyo)anlamadım gitti..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun güzel olmuş ona bişey demiyorum hele alt işiklara bayıldım ama aynalar nerde?Anlamıyorum cup tarzı motorlara ayna neden konmaz?Konulmaz diye bir kural var galiba cupların %80 ayna yok.Yakışmıyo diyemi takmıyolar (bance yakışıyo)anlamadım gitti..

Yahu %100 tuningli araçta ayna gibi eski icat mı takılır,kaskında geri görüş sistemi vardır.:mrgreen:

CBA

kanka güle güle kullan kıyak yapmışın
allah kaza bela göstermisin.

Değişik olmuş. Tamam benim içinde pek güzel durmuyor ama nedenine gelirse bu tür motorları sevmediğim içindir. Bu arkadaşa bir ss verseniz eminim burda kötü yorum yapanlarında beğeneceği bir şey çıkartır ortaya.

Değişik olmuş. Tamam benim içinde pek güzel durmuyor ama nedenine gelirse bu tür motorları sevmediğim içindir. Bu arkadaşa bir ss verseniz eminim burda kötü yorum yapanlarında beğeneceği bir şey çıkartır ortaya.

sitede su ana kadar goruntusuyle oynanmıs nekadar cup varsa bırtane hmm tebrıkler dıyebılecegım cıkmadı.nedenıne gelınce cup deyınce aklınıza sadelık gelmelı cup'lar kesınlıkle sadelıkle dogru orantılıdır.uzerınde ufak tefek aksesuar degısıklıgı dısında degısıklık yapılmaz.yapıncada motoe sarlatana donuyor.ayrıca modıfıye cıddı bır ıstır,belırlı kultur ve altyapıya sahıp olmanız gerekır,su motorda yaptıgın calısma kotuyse alacagın en pahalı motor uzerındekı calısmada kotu olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu bir zevk meselesi ve zevklere kendi pencerenizden bakıp yorumlama hakkınız var ancak yaftalama hakkınız yok.

@gamsizvirane

dostum duruşunuz yeter; sen ve senin ayarındaki motorcularda anarşist bir ruh olduğuna inanıyorum. cub motosikletler pek hoşuma gitmiyor ancak tarzınızın ve bakışınızın bize yakın olduğunu düşünüyorum, icraatlerinizi ve hayata bakışınızı destekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar