100 lük C up Garip Sesler yardım

Yeni almış olduğum 100 lük cup skygo marka lı motor sorunlar baş göstermeye başladı

100km yol yaptıktan sonra iki kişi rampaya çıktık tekleye tekleye istop ede ede zar zor çıktık bi ara kara duman falan atı sesi falan değişti. bugun bi arkadasımın yanından geçiyordum bu motorun sesi anormal bi sanayiye çek dedi sizce kullanışımdan kaynaklanıyor olabilir mi yada motor mu bozuk tu anlamış değilim bunların zaten benzin göstergeside tam değil depo yarımken benzin bitti ya bir de neden böyle bir motor aldın ki diye sormayın valla ben almadım DMO işte yorumlrınızı bekliyorum:pr:

sanırım motoru contasını yaktın egzosdan duman geliyor ise subapalrada zarar vermiş olabilirsin.dışardan konuşmakla olmaz ama dediğim gb ise bunalr senden kaynaklanmıs fakat su varki bi ustaya göster karburatöründe ayarsız olabilir. yeni motorlara neden bu kadar yüklenirler hiç anlamam neyse allah kolaylık versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------

100 km ye gelene akdar sanırım sürekli dipe gaz gittiniz kulaktan dolma laflarla yokusa vur dip gaz git. sonuc her zmnki gb hüsran rodajı motoru zorlamak sanan arkadaşlara duyurulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar