100 Lük Atv Ne Kadar Yakar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a arkadaşlar 100 cc lik atv 100 km de ne kadar yakar?

a.s.
yakıta kadar ,masrafa bak bence. ben mondial servisinin önünde ağlayan adam gördüm. daha yeni almış ama hergün arıza. yeni atv nin aküsü bitmişti ogünde.
adam dava açmış ama halen mondi atv yi geri almayı kabul etmemiş. dava sonucunu bekliyodu. allah sabır versin...

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AYNI KONUYU 2 DEFA NEDEN AÇTIN Kİ FORUM YÖNETİMİDE TAKMIŞ BANA KAFAYI BİŞE YAZSAM UYARI CEZA PUAN BİŞELER SÖYLÜYOR SİZ ÖNCE BUNLARA BAKIN Bİ KEZ DE KINIYORUM SİZİ

Neyse dostum 100lük atv çok yakar sonuçta atv 4 tekerlekli genelde arazide kullanılır güçlü olması gerekir Bence atv dediğin en az 200-250lilik olcak aşağıda kendim sanal modifiye ile yaptım 2dkda

Reis bizde kanuni vardı köyde 100lük bayağı yakıyodu full depo 25km gitmiyodu açıkçası arkadaşların dediği gibi 250aşağısı alma.

Reis bizde kanuni vardı köyde 100lük bayağı yakıyodu full depo 25km gitmiyodu açıkçası arkadaşların dediği gibi 250aşağısı alma.

kardeş ne yaptın üstünde kawasaki motoru yok en fazla yakacağı 100km de 3-4 lt redir zaten üstünde 100 lük cup motoru var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar