100 cg yi nasıl basabilirim

imgres

http://www.google.com.tr/imgres?img...koUVfa9CcXeaueegdgO&tbm=isch&ved=0CFIQMyguMC4
yakın zamanda kuba 100 cg alacam bunu nasıl basabiliriz apaçi işi veya motor basılırmı felan dicek olanlar hiç yorum yapmazlarsa sevinirim motora elim yatkındır daha önce 100 cup vardı o orjinaldi onda hevesimi aldım bunun üzerinde ufak tefek oynamalr yapıcam yardım ederseniz çok sevinirim bide bunun motoru küçük bunada sakal takabilrmiyiz

Son düzenleme:
Üzerine 3 kişi binince yeterince basılıyor:p Yapmadığınız şeyde değil te allahım ya:farao:

pakistanda-motora-binme-sanati-496954.jpg

v9ms.jpg

1005-20050901-11.jpg

Al bu da sana bonus:thumleft:

motosiklete-3-kişi-binmek_390468.jpg

hayımda daha hiç motora 3 kişi binmedim ve binmemde motora yazık yalnız fotoğraflar güzelmiş orjinal basık

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

güncel güncel

Ön kavalını, yayını kestir. Tornaya verilcek zaten sonra. Arka tarafada mobilet arka amarsörlerini tak fındık amartisör diye geçer. Bu işlemlerden sonra zaten dip basık olur.

Tavsiye edilmez her gün bir tarafınıı kırarsın.

P5bBy9.jpg

ben dip basmıcam süre bileceğim kadar basıcam önleri yayın kesip arka tarafa parça koyarak amortisör yuvasını asağı çekip taksak nasıl olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

zevk meseli kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar