Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar benim motorum yuki 100 cc cup...2012 MODEL 12.000 km de düz yolda,tek kişi,110 km,iki kişi 100 km hız yapıyor. motorunu 110 cc yaptrsam gözle görülür bir fark oLurmu yoksa kalsın mı...
hava filtresi ve egzoz alırsan çok azcık bi fark olur havayı daha iyi emip daha rahat dışarı atıcağı için ama çok şey bekleme sadece görüntü ve ses silindir büyütmekten iyidir aynı hesaba gelir
orjinal egzoz motorumu sıkıyordu..bende hem ses hemde rahatlatması için egzozu açtm,
susturucuları cıkardm...egzozu açmadan önce motor 90-95 lerdeydi.şimdi tek kişi 108-110 yapıyor
motosikletin ibresi oynanmasa bile titreşimdende olsa yanlış olabiliyor :bounce:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
cup motorun performansının artmasını istiyorsan 125cc olan piston-gömlek ler var onları tak ama motorun tek debriaj mı çif debriajmı onu öğren çift debriaj sa takılabiliyor diye biliyrum
100 CC CUB'un canı ne ki uğraşıyorsun hayvanla, yok hava filtresi yok performans egzos PAranı bunlara harcama kardeş biriktir zamanı gelince daha iyisini alırsın. En iyi yol budur.
9-10 beygirlik makinadan ne beklersiniz.
ki cuplarda öyle, milletimizin şu 100-125 ccden 140-150 beklemesi ne acı...
Git 500-600 lük makina al. 250 cc bile stabil 200 ü görmüyor.
Ön dişliyi büyültmek 6-7 kmh hız artışı kazandırır nerde görülmüş ön dişli değişimi ile hızın 15-20 arttığı ki tork yemedeiğinden devrinin yükselmiyeceğini düşünüyorum en güzeli 110 cc sonra ön dişliyi bir diş 2 diş büyültürsün artık hangisi uygun olursa onla devam edersin
Ön dişliyi büyültmek 6-7 kmh hız artışı kazandırır nerde görülmüş ön dişli değişimi ile hızın 15-20 arttığı ki tork yemedeiğinden devrinin yükselmiyeceğini düşünüyorum en güzeli 110 cc sonra ön dişliyi bir diş 2 diş büyültürsün artık hangisi uygun olursa onla devam edersin
motorcu 110 yaptrma sorun cıkarmasn sonra dedi...düz yolda orjinal dişli varken devir cok yüksekte gidiyordu ama hız yoktu dişliyi büyüttümm motor hem dewirde cok sıkısmıyor hemde daha hızlı gitmeye başladı..