100 cc Cub motorda performans hava filtresi

100 cc cub motoruma yarın usta performans hava filtresi takacak ancak malum benzin fiyatları ne kadar bi değişme olur yani ne kadar fazla yakar?Litre hesabı falan fark etmez

bence bu performans hava filtresiyle çok değişceğini sanmıyorum adam zaten 100 cc ne gelirki elinden yapacağı şeyler belli bence orjinalliğini hiç bozma derim sonrada sıkıntı çıkarmasın...

bunların aksine güzel olursada görüşlerini bildirirsin,yakıt artar orası kesin...

F54

ben taktım hayabusa ya duman yutturuyorum arkamda kaybuluyor yani benzin hiç fark etmedi:queen:

F54

hımmm:p:)hava filtresinin markasını alabilirmiyim:)bizim burda bi hayabusa var onu delicemde:)

ya altı üstü cub 4 zaman lı 97 cc ne olacak ki he 2 zamanlı 97 cc olsa o zaman başka 150 km/h yapılır çok ta zevk verir ama 4 zamanlı da ne ses var nede görüntü o yüzden hiç bızıklamamak lazım sonra elinde patlar mazallah zaten allaha emanet çok sağlam değil yani modifiyeye gelmiyor patlıyo

ustanın dedigine göre 125 filan yaparmıs.o motorla o hız fazla ama ben daha seri olması için istedim.eski hava filtresini alıcam eger sorun cıkarsa takıp sökmeye 5 tl alıyolar zaten degistiri vericem

F54

Senin Motor Yağ Yakmaya Başlamış Dumanı Ondan Atıyor :)
O Dumandan Geriyi Göremiyorsun Sanırsam :)
Bak Bunu Takarsan Dahada Uçar Uçak Motoru Gibi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ye-hava-filtresi-hava-filtresi-42625536/detay

daha başka birşey takmak istemem çünkü bu yeter hız dersen saatte 340km/h 1 lt benzinle 50km daha ne olsun birde bunu takarsan artık cub la moto gp yarışırım oda fahri şampiyon olarak:queen: işin şakası bir yana böyle şeylerle uğraşmam hem vakit hem para kaybı hem benden geçti artık modifeye işleri onlar 10 yıl önce idi bekar ken yani şimdi işler değişti motora binerim çünkü seviyorum ama sağı solu ile oynamam belki performans için değilde görüntü için oynarım fakat malesef benim motor oynamaya da el verişli değil neresini tutsam elimde kalacak gibi geliyor o yüzden oynamam :cat:

cup zaten seri motordur yarı otomatik olması nedeniyle tam yeterli seviyede bence orjinal hali ayağını yerden kessin yakın mesafe gitsin gelsin az yaksın...bu motorla 90 km bile çok en fazla 80 gitmek gerek:cat:5-6 senedir cup kullanıyorum cuplarıda severim...

honda innova var onda bile bu hızlara çıkmak risk zaten bisiklet lastiği gibi teker var bunlar az yakan kısa mesafe ulaşım için üretilmiş araçlar:cat:

F54

cup zaten seri motordur yarı otomatik olması nedeniyle tam yeterli seviyede bence orjinal hali ayağını yerden kessin yakın mesafe gitsin gelsin az yaksın...bu motorla 90 km bile çok en fazla 80 gitmek gerek:cat:5-6 senedir cup kullanıyorum cuplarıda severim...

honda innova var onda bile bu hızlara çıkmak risk zaten bisiklet lastiği gibi teker var bunlar az yakan kısa mesafe ulaşım için üretilmiş araçlar:cat:

sana katılıyorum gerçekten bana herşeyiyle 1850 ye geldi karasu'yu bilirsin her hafta oraya gidiyorum yazlar artçı da var 120 km toplam en fazla 8 veya 9 tl yakıyordur yolcu arabası ile gitsem 40 tl ye geliyor hesap ortada biraz yavaş gidiyorum işe motorla gidiyorum ve memnunum sadece biraz kaporta çatladı değiştirdim çözümü sonra dan buldum lastik patlaması dışında yolda kalmadım ee daha ne olsun şimdi buji balata yağını faln değiştirecem yaz bakımı fazla oynamaya gelmez zaten ne canı var orj hali güzel masrafsız hız yaptıran tek teker yapanların hali harap bu motorlar çok kibar melet benim rkadaş mondi servisinde 3 yıl çalıştı bu motorla akrobatik hareket yapma oarasını burasını kurcalama eskit dedi gel suratıma tükür birde beni bilir çok temiz kullanırım geçen dükkana gittim bana takılıyor senin motoru bi elime geçireyim onun canına okuyacam tekerin kralını yapacam oğlum sen kıyamıyorsun ama ben anasını ağlatacam diyo yani o paray a gerçekten ii

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili arkadaşım 100 cc bir motora performans hava filtreside taksan 100 km sürati geçeceğini sanmıyorum yok abicim ben illaki 130-140 la gideceğim güvenlik önemli değil dersen boşuna hava filtresine ona buna para bayılma yapacağın iş motorunun arka dişlisini söküp aynı dişlinin 4-6 diş daha küçüğünü yaptırman,yada piyasada bulman varsa ? mesela ben motorumu yeni aldım cbf 150 ve bu 2 ci cbf em her ikisindede 160 kadran gösteriyor arkadaşlarımınkinede bindim onlarda aynı rüzgar önden eser ve bagaj ,arka çantanda varsa, 2 kişiysen,motor 100 km yi,kesinlikle geçmiyor normalde gitmesi lazım ama gitmiyor ve sağ şeritten giderken normal bir yolda arkanızdan araçlar korna çalıyor kenara çekil diye,:) bir hayabusa alamadığım için canım sıkılıyor, ama buna bir çare buldum yeri geldikçede paylaşıyorum arkadaşlarla sanada fikir olsun diye söylüyorum..sonuçta bilinmedik bir durum değil ön ve arka dişlilerle oynamak.

şöyleki ben motorumda biraz değişiklik yaptım yani arka dişliyle oynadım zaten kendim 55 kiloluk adamım motor bana banamısın demiyor:) arka dişli sayısı 42 dir cbf lerde ben 38 lik dişli yaptırdım özel, belki piyasada vardır bilmiyorum şu ana 2 kişi çantalarla birlikte rüzgara karşı 125 km garanti motor kendine geldi yumuşadı uzamaya başladı haaaa rampalarda 1 vites daha düşük çıkıyorum ve tabiki orjinalinden biraz daha motor zorlanıyor çünkü tork düştü serileşti bence illa ki de hız istiyorsan bunu yapmalısın emin ol motorun 140 km hıza bile çıkar ama sağlıklı olurmu tartışılır saygılar...

Son düzenleme:
arkadaşlar mondial 100mfh motorum var hava filtresi neresinde bulunmakta tarif edebilecek varmı.diğer bakımlaını yaptım bir tek hava filtresi kaldı temizlenecek ,bi yadımcı olun :)

pampa yakıt etkilemez tabi kirli tutmadığın sürece :cherry: :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar