İsmet abi bana motoru yaktıracak sonunda.
Abi yine güzel içerik, eline sağlık. Tekerin düz bassın.
İsmet abi daha önceden YouTube videosunda yorumlarda irtibata geçmiştik, seni Gaziantep'te gezdirmekten zevk duyarım. Bana ulaşabilirsin.
[email protected]
abi sıkılmadan film izler gibi izledik, yaptığınız işi taktir ediyorum.
Tek tek tüm fotoğraflara bakıp ilgili yazılarını da okudum.
Hatta önce videoyu izledim.
Ondan dolayı fotoğraflar ve yazılar daha bir anlamlı oldu.
Bu keyifli geziyle bir kısmına motosikletimle benim de gitmiş olduğum yerleri görmek çok güzel geldi.
Bu süper gezi ve de paylaşım için teşekkür ederim.
Selamlarımla.
İsmet muhteşem ötesi bir gezi. Tamam gezi sonrası bulusamadık. Corona sebebiyle. Lakin bedenim her ne kadar Bursa,da sonra
İst.da olsa da ruhum seninle birlikte dolaştı ülkemin yarısını. Sanki paylaştık her lokmayı. Tevazu sende, insanlık sende.
Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için gerçekten dünyanın en şanslı insanlarından biriyim. Dört gözle bekliyorum 2. bölümü. Selam ,saygı ve sevgilerimle.
İsmet abi parti kursun oy verelim.
Türkiye de A. Menderes + F.R. Zorlu + H.Polatkan + Muhsin Yazıcıoğlu örnekleri gözümüze sokulmusken , bir başka şehide hiç
gerek yok.
:mrgreen:......müridi olalım abi (badeleme hariç)
Abi yine severek okudum çok güzel gezmişsin. Youtube videosunu da izledim 2. bölümü de bekliyorum merakla sevgiler.
Bir solukta ve zevkle okudum. Azminizi ve başarınızı tebrik ediyorum.
Sanki roman okuyorum hissine kapıldım ismet abi..
Zevkle okudum ve videonu izledim. Mükemmel bir gezi olmuş.ADANA'dan selam olsun abi.:king:::gazla::
İsmet bey yine iyi gezmişsin. Fakat benim en çok konaklama seçimleri ve yemeklerin sadeliği dikkatimi çekiyor.
Muhteşem bir gezi olmuş İsmet abi.
Anlatım,gezi raporu bizi oralara götürdü.
2.bölümü merakla bekliyoruz.
Valla motor ve iradenize sağlık, acaba neden gece yolculuk yapmaktan vazgeçtiniz ? uzun yol için özellikle sıcak havalarda gece sürüşleri ideal değil mi?