100 cc 4 Uludağ

çok güzel bir gezi olmuş abi, tek eksiğin bakacaktan bursayı seyretmek olmuş. :)

açık ve hatta rüzgarlı havalarda istanbul bile gözükür oradan.

Gezimi beğendiğin için memnun oldum. Bursayı yukarıdan göremesekte dağ yollarında sürmek zevkliydi. İstanbul un bile gözüktüğünü söylemeniz beni şaşırttı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

eline sağlık abi.
bendede 100lük motor var.çoğu yerde araç sıkıştırıyor ama 60-70 kmh ile hayet güzel gezebiliyorum

Teşekkür ederim yorum yaptığınız içinde sizinde elinize sağlık. Bence aceleniz yok ise 60 - 70 km/h arasında gezmek daha eğlenceli gibi geliyor çevreye daha iyi bakınma fırsatı veriyor. Yüksek süratlar de daha fazla asfalt seyrediliyor gibi me geliyor.

Gezilerinizi ilgi ile okuyorum. Tekerinize ve kaleminize sağlık.
Ayrıca küçük tüp götürmek yerine uygun fiyata satilan kamp ocaklari var ayni işlevi göreceğini düşünüyorum hem yer kaplamaz hemde ağırlık açısındanda faydası olur diye düşünüyorum.

Gezileriniz çok güzel ayrıca esprili anlatımınız, yakaldığınız detaylar da çok hoş devamını bekliyoruz...

Gezilerinizi ilgi ile okuyorum. Tekerinize ve kaleminize sağlık.
Ayrıca küçük tüp götürmek yerine uygun fiyata satilan kamp ocaklari var ayni işlevi göreceğini düşünüyorum hem yer kaplamaz hemde ağırlık açısındanda faydası olur diye düşünüyorum.

Zaman ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Tüp konusunda haklısın ihmal ediyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

Gezileriniz çok güzel ayrıca esprili anlatımınız, yakaldığınız detaylar da çok hoş devamını bekliyoruz...

Gezilerimi beğendiğiniz için memnun oldum. Vakit bulursam gitmek istediğim çok yer var bir liste yaptım. Kısmet olursa oraları da görmek ve sizinle paylaşmak isterim.

Hocam ne zaman A101 e gitsem gözüm kekspir e gidiyor ve senin gezileri animsiyorum.Sirf onun için satın aldım.Aslinda büyük bir aile gibiyiz

Çarşamba günü Çanakkale Festivaline gidiyorum İsmet bey, istersen bekliyeyim seni beraber gidelim ??

http://www.motosiklet.net/forum/moto-kamp/181455-ii-uluslararasi-canakkale-motosiklet-festivali.html

https://www.facebook.com/events/1589844084379869/?acontext={"action_history":"[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22messaging%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22attachment%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%7D%7D]%22%7D

Ahmet bey teklifiniz için çok teşekkür ederim. Festival gibi etkinliklere katılmak veya başka seyahatlere çıkmak çok istiyorum fakat bu aralar hiç boş vaktim yok. Sizi kırmamış olmak isterim.

[SUB][/SUB]Helal olsun cidden ayakta alkışlanacak bir konu.

Fotoğrafları nasıl çekiyorsunuz? Çevredeki insanlardan mı rica ediyorsunuz yoksa telefonu sabitleyecek bir aparat ile zamanlayıcı kullanarak mı çekiyorsunuz?

[SUB][/SUB]Helal olsun cidden ayakta alkışlanacak bir konu.

Fotoğrafları nasıl çekiyorsunuz? Çevredeki insanlardan mı rica ediyorsunuz yoksa telefonu sabitleyecek bir aparat ile zamanlayıcı kullanarak mı çekiyorsunuz?

Gezimi beğendiğiniz için memnun oldum. Fotoğraf konusuna gelirsek canon a 2200 makinam var 150 lira civarı onun ile çekiyorum. Bazı fotoğrafları yoldan geçenlerden rica ediyorum bu konuda 1- 9- 15- 20- 28- 30 ve 31 nolu fotoğraflar 2- ve 4- nolu fotoğrafları annem çekti diğer fotoğrafları ben çektim. Kendimin olduğu fotoğrafları tripot altım 10 liraya makinaya takıyorum ve 10 saniye gecikmeye ayarlıyorum karşısına geçip poz veriyorum. Aynı pozdan bir kaç tane çekiyorum ve sonra seçiyorum işte bu şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yeni gezi yok mu İsmet abi ?

Dört gözle bekliyoruz :)

Çok güzel bir gezi olmuş. Bu gezinizi paylaştığınız için teşekkürler, ilham oldu, örnek oldu, adınızı bilmiyorum ama bundan sonra bu yaptığınız gezi bir yerlerde, en azından benim bundan sonra gittiğim her yerde bir abimiz böyle böyle gezmiş diyerek anlatılacak, bir örnek teşkil edecek.

Yeni gezi yok mu İsmet abi ?

Dört gözle bekliyoruz :)

Yeni geziler için plan çok ama maalesef şu sıralar hiç vaktim yok. Motosikletimi geçen sene almıştım ehliyetim yoktu onu almak için uğraşırken yeterince gezemedim. Bu sene doya doya gezerim derken bazı işlerim çıktı şu ana kadar istediğim kadar gezemedim ama ilk fırsatta acısını çıkaracağım (son kelime çocukların söylediği siz beni büyüyünce görün lafına benzedi). Alakanız için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş. Bu gezinizi paylaştığınız için teşekkürler, ilham oldu, örnek oldu, adınızı bilmiyorum ama bundan sonra bu yaptığınız gezi bir yerlerde, en azından benim bundan sonra gittiğim her yerde bir abimiz böyle böyle gezmiş diyerek anlatılacak, bir örnek teşkil edecek.

Gezimi beğendiğiniz için çok memnun oldum. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Gezi filmimi de seyretmenizi tavsiye ederim. Youtube linki bu yazının başında gezi rotamı gösteren haritanın altında.

Son düzenleme:
Harika gezi olmuş, videoyu da izledim.. O motorla tırı sollayışınız ve iki tırın arasında...!!.. Arada bir ter bastı bana..
Cesaretinizi takdir ediyorum tabi gezi zevkinizii de..

Allah size daha nice hayırlı,kazasız, arızasız geziler nasip etsin.

İsmet benim tel profilde . Benim çocuklar İst' de, her sene 5-6 defa Bursa İstanbul yapıyorum . Topçular Eskihisar feribot oradan Kayışdağı ve İmes sanayi .
Yaklaşık bir ay içinde mutlaka İst de olup en az orada bir ay kalmam gerekiyor.
En azından bir tanışıp üst üste iki laf koymayı arzu ederim. Telden ararsan
makbule geçer , hürmetler selamlar.

Şapka çıkarmamak elde değil.
Bravo.
İçtenlikle yazmışsınız.
İnşallah devamını okuruz.

Harika gezi olmuş, videoyu da izledim.. O motorla tırı sollayışınız ve iki tırın arasında...!!.. Arada bir ter bastı bana..
Cesaretinizi takdir ediyorum tabi gezi zevkinizii de..

Allah size daha nice hayırlı,kazasız, arızasız geziler nasip etsin.

Gezimi okuyup yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Cesaret konusuna gelir isek benim fazla bir tecrübem yok belkide cahil cesaretidir. Daha güzel geziler size nasip olur İNŞAALLAH.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

İsmet benim tel profilde . Benim çocuklar İst' de, her sene 5-6 defa Bursa İstanbul yapıyorum . Topçular Eskihisar feribot oradan Kayışdağı ve İmes sanayi .
Yaklaşık bir ay içinde mutlaka İst de olup en az orada bir ay kalmam gerekiyor.
En azından bir tanışıp üst üste iki laf koymayı arzu ederim. Telden ararsan
makbule geçer , hürmetler selamlar.

Ali bey telefonunuzu kayıt ettim müsait bir zamanda size dönüş yapacağım. İmese yakın sayılırım en kısa zamanda görüşmek umuduyla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Şapka çıkarmamak elde değil.
Bravo.
İçtenlikle yazmışsınız.
İnşallah devamını okuruz.

Nazik yorumunuzla beni mahcup ediyorsunuz. Daha planladığım bir çok gezi var. Vakit buldukça onları da kısmet olur ise gerçekleştirme niyetim var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

Tebrik ederim. Zevkli bir seyahat olmuş.

Okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Beğendiğiniz için memnun oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar