100 cc 4 Uludağ

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Ağabey sen harikasın. Takip ettiğim en özgün gezginlerdensin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi senin paylaşımlarını gördükçe kendimden utanıyorum, var olasın.

250 cc ile uzun yol yapılır mı? Çinli ile bakkala gidilir mi? Patates ile titresim olur mu?
Abi supersin bi daha ki gezmeye bizi de cagir :)

Dayıcım kralsın :)
Yaşlı ve acemi demissin ama taş gibisin maşallah :D

Çok iyi gezmişsin abi. Uludağ yolunda köpekler peşine takılmadı mı. Uludağın suyu gerçekten çok güzel. Birde yol kötü olmasa uludağın tepesinde göller yöresi vardı. Orda manzara müthiş ama yol sıkıntılı. Tekerine taş değmesin

Dağ yolunda bir kaç köpeğe denk geldim. Köpek görünce yavaşlıyorum hareketlenirse dahada yavaşlıyorum o şekilde sorun olmuyor. Çeşme başındakilerde söyledi göller bölgesini ama yolu bozuk deyince riske girmek istemedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Çok güzel abicim.Bir gün beraber gezmek nasip olur inşallah.Orhangazi'deyim ben de :)

Gezi yazımda da belirtmiştim oldum olası Orhangaziyi sevmişimdir. Çocukken geçerken hep rahmetli babam köfte yedirirdi Orhangazinin içinde ondan mıdır nedendir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

çok güzel resimler,şansınıza bakacakta sis varmış yoksa çok güzel manzararası vardır,eğer bir daha giderseniz bakacak tarafına değil de otellerden yukarı çıkarsanız yolu biraz bozuk olsada gidona sağlam yapışırsanız sıkıntı yaşamazsınız.orada genelde zirve diye yanlış bilinen bir tepe var oradan demirtaş barajını rahatlıkla görebilirsiniz.

yeni gezi konularınızı merakla bekliyoruz

Park girişindeki gişede görevliye sordum nereyi tavsiye edersin diye bakacakı önerdi. Bir daha kısmet olursa orayada gitmek isterim sağ olun tavsiyeniz için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

Müzikler güzel. Gezi güzel. Resimlerdeki açıklamalar ayrı bi güzel.

Forumda en ilgiyle takip ettiğim adamsın abi. :)

Tekerine taş değmesin.

Vakit ayırıp okudunuz ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

Helal olsun abi tam keyif adamisin....

Unu eleyip elegi asmak diye buna denir...

39.Resim efsane..ben bu filmi bir yerden hatirliyorum ama......nerden :)

Elimden geldiğince kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Motor ufak olunca aperitif şeylerle idare etmeye çalışıyorum. Pet olayını unutmadım takipçisiyim demiştim ilgilenmedi demeyin diye zincir korumasını bu gün krom kaplamaya verdim. Gerçi o onun yerine sayılmaz ama bir şey yapmış olmak istedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------

Abi nefis gezmissin yine. Gipta ettim.

Yolun Kocaeli Gölcük tarafina düşerse mutlaka beklerim.

Güzel davetin için çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

İsmet bir daha bizim köye gelirsen haber ver birlikte gezelim. Harikuladeydi.

Ali bey güzel davetiniz için teşekkür ederim. kısmetse neden olmasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

Tebrikler güzel gezi olmuş abi

Okuyup beğendiğiniz için memnun oldum çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

Ağabey sen harikasın. Takip ettiğim en özgün gezginlerdensin

Sağ olasın çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Abi senin paylaşımlarını gördükçe kendimden utanıyorum, var olasın.

Bu şekilde yorumlarınızla beni mahcup ediyorsunuz. Sağ olasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

250 cc ile uzun yol yapılır mı? Çinli ile bakkala gidilir mi? Patates ile titresim olur mu?
Abi supersin bi daha ki gezmeye bizi de cagir :)

Beğendiğin için memnun oldum. Bakarsın bir gün grup olarak pikniğe gitmişiz olur mu olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Dayıcım kralsın :)
Yaşlı ve acemi demissin ama taş gibisin maşallah :D

Vakit ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Abi sizin en büyük sevilme nedeniniz samimiyet.şu forumda dahi yolda karşılaştığı motorcuya motosikletine bakarak ilgi gösteren selam veren onlarca adam musveddesi varken insanlar sende samimiyeti, iki tekerin hissiyatini one cikarmani seviyor.Gün gelir motor değişir ama önemli olan bu hayatta insanlara hissettirdiklerin ve hislerin.Eyvallah

Maşallah. Gene süper bir gezi olmuş. Fotoğraflar, yorumlar, herşey çok iyi abi. Ayrıca sapanla taş atman beni eski zamanlara götürdü. Bir sonraki geziyi iple çekiyorum. Kazasız belasız..

Herşeyden önce sizi mütevaziliğinizden dolayı kutluyorum,elalem yola çıkarken yok efendim yanıma ne alayım, motor şişermi siz tam bir organik gezi yapmışşınız, herşeyden evvel o piknik tüpünü, tencereyi, çaydanlığı ve dier mutfak malzemelerini, kumanya vs,yi plastik kasaya koyup lastikle tutturarak motorunuzun gücünüde göz ardı etmeyerek böyle bir tur yapmanız sizin nekadar kanaatkar ve ve mütevazi bir kişi olduğunuzun göstergesidir, valla doğruyu söylemek gerekirse ben yapamazdım çünkü arka bagajınızda hiçde küçümsenemeyecek kadar ağırlıkta bir kitle var, ben olsam sandviç meyve suyu gibi gıdalarla geçiştirirdim, yani birde Nargile olsaymış (ben kullanmıyorum ama ) yani tam olurmuş arkadaşaım,diğer gezinide okumuştum, inşallah daha iyi şartlarda ve daha başka uzun geziler nasip olur, selam, sevgi ve hürmetlerimle.

Abi sizin en büyük sevilme nedeniniz samimiyet.şu forumda dahi yolda karşılaştığı motorcuya motosikletine bakarak ilgi gösteren selam veren onlarca adam musveddesi varken insanlar sende samimiyeti, iki tekerin hissiyatini one cikarmani seviyor.Gün gelir motor değişir ama önemli olan bu hayatta insanlara hissettirdiklerin ve hislerin.Eyvallah

Arkadaşım artık belirli bir yaşa geldiğimi bu yaştan sonra kimseyle yarışacak veya birilerine bir şey ispat edecek halim olmadığı için ufak ufak gezip onları da sizin gibi güzel insanlarla paylaşmaktan başka beklentim yok. Bu sebepten dolayı mümkün olduğunca sade anlatmaya çalışıyorum. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Maşallah. Gene süper bir gezi olmuş. Fotoğraflar, yorumlar, herşey çok iyi abi. Ayrıca sapanla taş atman beni eski zamanlara götürdü. Bir sonraki geziyi iple çekiyorum. Kazasız belasız..

Okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Sapan olayına gelirsek ağaçlara taş atmayı ve çıkan hışırtıyı seviyorum kesinlikle kuşlara, başka bir canlıya veya insanların olduğu yerde atmıyorum ne olur ne olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Herşeyden önce sizi mütevaziliğinizden dolayı kutluyorum,elalem yola çıkarken yok efendim yanıma ne alayım, motor şişermi siz tam bir organik gezi yapmışşınız, herşeyden evvel o piknik tüpünü, tencereyi, çaydanlığı ve dier mutfak malzemelerini, kumanya vs,yi plastik kasaya koyup lastikle tutturarak motorunuzun gücünüde göz ardı etmeyerek böyle bir tur yapmanız sizin nekadar kanaatkar ve ve mütevazi bir kişi olduğunuzun göstergesidir, valla doğruyu söylemek gerekirse ben yapamazdım çünkü arka bagajınızda hiçde küçümsenemeyecek kadar ağırlıkta bir kitle var, ben olsam sandviç meyve suyu gibi gıdalarla geçiştirirdim, yani birde Nargile olsaymış (ben kullanmıyorum ama ) yani tam olurmuş arkadaşaım,diğer gezinide okumuştum, inşallah daha iyi şartlarda ve daha başka uzun geziler nasip olur, selam, sevgi ve hürmetlerimle.

Yola çıkış amacım sadece gezmek ve eğlenmek olduğu için bu motosikletin şimdilik bana yettiği kanatindeyim. Bu benim ilk motosikletin üzerinde gördüğünüz kilometrede benim tecrübe mi gösteriyor başka motosiklet kullanmadım.Daha büyüğüne de şimdilik cesaret edemiyorum. Yeme içme konusuna gelirsek amaç gezmek değil mi niye tostla idare edeyim diye düşünüyorum. Tüp işine gelirsek sıcak bir şeyler yemek ve içmek insana huzur ve sakinlik veriyor en azından ben öyle düşünüyorum. Gezi şartlarına gelirsek (çok şükür) daha iyi şartlarda gezi yapabilecek kapasitedeyim ve yapıyorum da. Bu motosiklet olayı ilk gezim de de anlattığım gibi çocukluktan (veya gençlikten) kalan bir heves. Güzel yorumun için teşekkür ederim. (Not:tütün ve tütün mamulleri kullanmıyorum. Kamu spotu gibi oldu.)

Son düzenleme:
Forumda gezilerini beklediğim tek adam sensin abi.Eline ayağına sağlık.

Çok güzel bir gezi olmuş, epey ara vermiştin özlettin, eğer festivallere gidersen haberim olsun bende gelirim..Motosiklet festivallerinin linki; http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170710/435314b0542ec0d5bee2c1ff4e3e2767.jpg

Ahmet bey benim motosiklet festivallerinden haberim yok du ilk defa şimdi sayenizde oluyor. Onun için düşünmeden bir şey diyemiyeceğim. Gitmeye karar verirsem telefonunuz bende mevcut ararım ayrıca gezimi beğendiğinize memnun oldum.

Hocam gerçekten şahane bir konu, fotoğraflar geç açılıyor diye az kalsın es geçiyordum. Normalde motosiklet videolarının 5-10 saniyesinden sonrasını izlemem sizinkini hipnotize olmuş gibi izledim, çok keyifliydi. Zirvede bulut olmasaymış daha da güzel olacakmış. Üstelik o koca tüpü taşımışsınız çay-çorba için valla helal olsun.

Helal olsun abi tebrik ettim ne 250 400 600 cc olan insanlar bu yaptigina cesaret edemiyor demekki neynis cc isi degil yurek isiymis :) saka bi yana guzel gezmissin abicim masallah keci gibiymis seninkide

Bi biz böyle doya doya gezemedık

Bir yerden başlamak lazım. Profilinde öğrenciyim diyorsun o zaman kısmetse gezmek için ilerde çok vaktin olacaktır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

Hocam gerçekten şahane bir konu, fotoğraflar geç açılıyor diye az kalsın es geçiyordum. Normalde motosiklet videolarının 5-10 saniyesinden sonrasını izlemem sizinkini hipnotize olmuş gibi izledim, çok keyifliydi. Zirvede bulut olmasaymış daha da güzel olacakmış. Üstelik o koca tüpü taşımışsınız çay-çorba için valla helal olsun.
Filmi izlediğiniz ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Tüp olayına gelirsek gazı arabamıza koyarsak litresi 2.35 tl piknik tüp olarak alırsak litresi 7.5 tl nurgaz olarak alırsak litresi 40 tl ye geliyor o yüzden piknik tüp taşıyorum litresine yaklaşık 40 tl vermek şimdilik beni rahatsız ediyor belki ilerde alırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Abi tek kelime süpersin.

Saygilar

Zaman ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

Helal olsun abi tebrik ettim ne 250 400 600 cc olan insanlar bu yaptigina cesaret edemiyor demekki neynis cc isi degil yurek isiymis :) saka bi yana guzel gezmissin abicim masallah keci gibiymis seninkide

Güzel yorumun için teşekkür ederim. Motosiklete gelirsek rampalarda hiç bayılmadı beni bile şaşırtı.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok güzel bir gezi olmuş abi, tek eksiğin bakacaktan bursayı seyretmek olmuş. :)

açık ve hatta rüzgarlı havalarda istanbul bile gözükür oradan.

Motosikleti
600RR
eline sağlık abi.
bendede 100lük motor var.çoğu yerde araç sıkıştırıyor ama 60-70 kmh ile hayet güzel gezebiliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar