100-150 CC motor aliilcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aklımda kuba razore 100 var onu dusunuyorum birde mondial süper boy mondialin beygiri daha fazla sizce hangi motorlara bakmaliyim

Eger butcen yetiyorsa baraja bakabilirsin. Bozer 150 e ya discovery 125st. Çin mallarının kalitesi malum. Bazıları sıkıntı cikarmzzken bazıları yolda dökülüyor en azından hintliler bir tık daha iyi. Ben kendime discover 150s düşünüyorum butcen el verse ybr 125 bakardım

Motosikleti
600RR
Eger butcen yetiyorsa baraja bakabilirsin. Bozer 150 e ya discovery 125st. Çin mallarının kalitesi malum. Bazıları sıkıntı cikarmzzken bazıları yolda dökülüyor en azından hintliler bir tık daha iyi. Ben kendime discover 150s düşünüyorum butcen el verse ybr 125 bakardım

cümledeki tek doğru yazılan şey ybr

Çorum İl Temsilcisi
Drift al kurtul benden sana tavsiye. Temiz bakarsan sıkıntısız motor

Touring konu başlığına 150 lik motor tavsiyesi sorusu , mod yoktu burada

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Başlıkta "aliilcam" yerine "alacağım" yada "almak istiyorum" yazarsanız daha iyi ifade etmiş olursunuz. Haddimi aştıysam özür dilerim. Bütçenizi yaklaşık olarak belirtirseniz daha iyi fikir alırsınız.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
eğer kaska, monta, eldivene ve dizliğe paranı yeterince ayarlamış ve bu fiyat aralığına anca bütçen yetiyorsa tamam, ama daha da bütçe ayırabiliyorsan hep tavsiye ediyorum kesinlikle tmeiz bir 2. el msx 125 şiddetle tavsiyemdir, hem kaliteli hem de cidden eğlenceli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar