yetenekli çocuk
yalnız videoda 2004 yazıyor
filimdeki arkadaş 10 yaşında ise şuan 18 yaşında bir delikanlı olmalı
bugün daha iyilerini de yapabiliyordur o halde
bu manada konu başlığı "arkadaşımın 10 yaşındayken motorla yapabildikleri" şeklinde değişmeli sanırım
kask takmayı alışkanlık haline getirmesini öğütlersin artık
Türk motorcularına örnek olması amaclı koydum.Hem çesareti hem güveni simgelemesi amaclı...Ni tekim bu videoyu genc kardeşlerimiz izleycek.Resme baktığımız zaman güvenlik son sistem ve başarılı bir Türk büyüğümüz...Gençlere örnek olması amaclı.
Ağaş yaşken eğilir...Bizlere düşünde genç kardeşlerimizi burda bilgilendirmek...Bende oyuncak motorla oynardım o yaşta.Fakat böyle gençlerde var.Videoda izlediğimiz gibi.Kask konusuna gelince motor alıcak parası olan birinin kask parasını bahane etmesi bence biraz tuhaf geldi banaVideo'ya karşı olma bence gençlerin cesaretini kırma...Güvenli bir yerde güvenli şekilde yapmalarını tavsiye et bence...
Düşünsene... O yaşlardaki gençler videoyu seyreder geçer...Video hakkında düşüncelerimizi dile getiriyoruz.Videoyu izleyen gencler yorumlarıda okuycak ve bilgilencek amaç bu...Katılmıyormusun bana haksızmıyım düşüncemde ?
Yahu sen 10 yaşındaki çocuktan ne cesareti bekliyorsun anlamadım ?...
10 yaşındayken uzaylılardan canavarlardan başka neyden korkardık ki?...
Öğretmenden ya da babadan yenilecek dayak hariç.. :cherry:
Dua ediyorum bizim zamanımızda çinli motorlar falan yoktu..
Tahtadan yaptığımız tornetlerle yaptıklarımızı görsen bu arkadaşınkine cesaret demezdin...
Netice itibarı ile bu bir çocuk...
Birilerini örnek aldığı kesin...
Biz de burda devreye giriyoruz işte...
O örnek aldığı kişide var arıza... :cat:
10 liralık kask meselesine gelince...
Hepimiz karşıyız...
Lanet olsun ki ekonomik durumlarımız iyi değil...
İyi kasklar çok pahalı...
Ama en azından kötünün iyisini de kullanmanın belki bir faydası olur...
Senin arkadaşının kazasında olduğu gibi kask değilde arkadaşının kafası ortadan yarılabilirdi...
Bu tip videolara karşıyım..
Şimdi bu yaşlarda nice çocuk denecek yaştaki kişiler bunu örnek alacak...
tıpkı bu videoda olduğu gibi...r: