10 Mayıs Ağva Gezimiz

Katılım
12 May 2006
Mesajlar
757
10 Mayıs Ağva Gezimiz (3Boyutlu ilginç bir deneyim)

10 Mayıs Pazar günü Ağva’ya gitmeye karar verdik. İki grup halinde yola çıkıldı. Bir grup mollafenari üzerinden, diğer grup da ümrani üzerinden Ağva’ya ulaştı. Bu gezimizde 20 kişi olmuşuz. Katılan her arkadaşa teşekkür ederiz. Sabah Ağva’da bulunan İpek Koza Hotel’de kahvaltı yapıp, Göksu deresi üzerinde deniz bisikleti ve kano aktiviteleri ile eğlendik. Ağva merkezinde serbest zaman geçirdik.

Gezimizin 3 Boyutlu yol rotası:

trip20393.jpg


Gezimizin 3 Boyutlu yol rotası için tıklayın

Ekrana çıkan 3 secenek var. Bunlarda en sağdaki 3D görünümü secerseniz explorer Google Earth Plug-in i kurmak isteyecektir. Bunu kurun, 1-2 dakikanızı almaz. Daha sonra görüntüler ekranınızda belirecektir. Haritayı biraz yaklaştırıp öyle izleyin.. birde sol üstteki minik iconlardan görüntüyü faster yaparsanız görüntüleri daha hızlı izlersiniz. İlginç bir deneyim olacak, sabredip izleyin :)

Gezimizin Fotoğrafları
http://picasaweb.google.com.tr/aktas.erdogan/10_Mayis_Agva_Gezisi#5334285107229850770
 
Son düzenleme:
Katılım
13 Haz 2005
Mesajlar
3,062
Sunum, klasik raporlamanın dışında, ve çok hoş olmuş.
Ellerinize sağlık.
 
Katılım
12 May 2006
Mesajlar
757
Bundan böyle gezi yazılarımızda fark yaratacağız, bu duruma alışsanız iyi edersiniz :) 2 Hafta sonra 10 günlük Akdeniz-Ege Turu yapacağız. Bu turun harita, fotoğraf ve video çalışmaları çok daha kapsamlı olacak. Daha büyük bir bomba geliyor yani :)

Bu arada bunun nasıl olduğunu merak eden benim gibi teknoloji meraklısı arkadaşlar olabilir. Bu bilgileri sağlayan bir Gps logger cihazıdır.
http://www.i-gotu.com/ detaylı bilgiyi bu adresteki web sitesinden öğrenebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Katılım
1 Ağu 2005
Mesajlar
21,819
ben pek alışık değilim yeniliklere...mt netin yeni hali zaten yeteri kadar sarstı bünyeyi...birde siz vurmayın...:)
 
Katılım
10 Eki 2007
Mesajlar
1,592
Sinemadan kalan 3d gözlüğü alıp inceleyim garip geldi şimdi bak neyse güzel gezi boyut atlatmışsınız geziye.:mrgreen:
 
Katılım
2 Ağu 2008
Mesajlar
369
Erdoğan hocam sunum şahane:) biraz klasik olacak ama idare et"Tekeriniz düz bassın":wiinkk:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst