10 Haziran 2007 İzmit Körfez Pistine gidiyoruz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Katılım
20 Ocak 2007
Mesajlar
506
ben varım pazar günü oradayım bir aksilik olmazsa
 
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
1,978
eğer bir aksilik çıkmazsa bende orda olucam..bursa tarafından gelen varsa irtibat kursun...yalovada yaşıyorum..yalovadan beraber devam ederiZ
 
Katılım
29 Eyl 2006
Mesajlar
61
Pek fazla ilgi görmedi bu organizasyon. fakat bu yarışlara bizde gitmessek kim gidecek ? motor sporları nasıl gelişecek? Pazar günü buluşmak üzere bende geliyorum. hem uzun zamandır takip ettiğim SS cilerlede tanışmış olucam.
 
Admin
Yönetici
Katılım
14 Nis 2003
Mesajlar
7,150
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Pazar günü pistdeyiz, bu tarz motosiklet organizasyonlar zaten kısıtlı her zaman desteğe ihtiyaç var.
 
Katılım
10 Haz 2006
Mesajlar
6,542
Pek fazla ilgi görmedi bu organizasyon. fakat bu yarışlara bizde gitmessek kim gidecek ? motor sporları nasıl gelişecek? Pazar günü buluşmak üzere bende geliyorum. hem uzun zamandır takip ettiğim SS cilerlede tanışmış olucam.

:cat:

Arkadaşlar oraya buraya gidip köfte herzaman yersiniz... Ama bu yarışlar herzaman düzenlenmiyor... lütfen destek gösterelim... :rendeer:
 
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Katılım
20 Ocak 2007
Mesajlar
506
arkadaslar körfez pistiyle ilgili küçük bir harita.umarım sizlere faydası olur..
 
Son düzenleme:
Katılım
29 May 2006
Mesajlar
227
@gümüş600f

İlhami'yi tanıyorum, diğerlerini de. Gazciteam.org a bakarsan Takım'dan ihraç edilen yada ayrılanlar listesindeki CBR1000RRFireblade nick bana ait. Gazcı Team kurulurken ben de takımdaydım ama bazı nedenlerden dolayı ben artık onlara takılmıyorum. Hatta bu takım olayı ilk mail grubuyla başlamıştı, mail grubunu da ben kurmuştum.

Yarışlar hakkında detaylı bilgiyi buluştuğumuzda veririm.

ben bu aralar işim gereği hemen her hafta uğruyorum ilhami ile vedat ın yanına sendende bahsettik geçenlerde aslına bakarsan pist teki turlarınıda baya bi seyrettim sanırım geçen hafta güzel bi çekim yapacaklardı ama henüz seyretmedim bende bu hafta uğrayamadım onlara
 
Katılım
29 Kas 2005
Mesajlar
28
slm arkadaşlar 3-5 arkadaşdan oluşan bir motosiklet grubuyuz. bizde sizlerle birlikde izmite gidip kendi yarışcı abilerimiz ve kardeşlerimize destek vermeyi isteriz boy kardeşim beni tanır zaten bu sene yarışlara girmek için baya bir savaş verdim bende ama hazin bir kaza herşeyin önüne geçti ama napalm bari gidip hep birlikde arkadaşlarımıza destek verelim.:cat:

:wiinkk::bounce:
sen gel haftaya anlatırız hepsini :) nasıl yarışılır, kaç para. hem bizimle gelirseniz belediyenin topladığı parayıda ödemezsiniz. zaten geçer sefer ektin bizi, babam seni beklemek için erken çıkmıştı ama gelmedim bu sefer ekersin yandın, benden söylemesi :)

bir liste yapalım

1. edy
2.engin
3.dinmeyen
4.nemrut
5.Gorkem
6.silah1
7.sarı600f
8.R6ustem
9.tayfun
10.levent
11.gümüş600f+1 (artık sarı600f):p
12.delimavi ve (ezxup team):
13.

akşam çok içmişim uyanamadım başım çatlıyodu:p bu sefer kesin gelicem :queen:
:cat::rendeer:
 
Son düzenleme:
Katılım
14 Eki 2005
Mesajlar
1,956
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben uyanabilirsem gelmeyi düşünüyorum, acayip yorgunum çünkü.hatta erkenden yatıyorum, saat 11 de yani.umarım kalkabilirim de gelirim.bu yarış hakkaten kaçmaz.

ps... şu küçük haritayı kim koyduysa kaldırsın lütfen, 6000x9000 piksel midir nedir...
 
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Katılım
20 Ocak 2007
Mesajlar
506
kaldırdım yanlışlıkla büyük koymusum.
 
Katılım
24 Tem 2006
Mesajlar
61
SS ciler kendi arasinda bulussun bakalim ne kadar motor olucaz...kimde ne var bi gorelim...
 

edy

Katılım
27 Eki 2006
Mesajlar
1,024
cimg0564re6.jpg



cimg0566om8.jpg



cimg0563mn0.jpg



cimg0562co1.jpg



cimg0567rh2.jpg




cimg0568xz2.jpg




cimg0569xv6.jpg




cimg0571fx6.jpg




cimg0570it2.jpg
 
Katılım
20 Kas 2005
Mesajlar
490
Bugün bende ordaydım, yarışlar süperdi.Sinan Sofuoğlu bir teknik sorun nedeniyle ilk yarışa katılamadıysada; acısını fena çıkardı...
 
Admin
Yönetici
Katılım
14 Nis 2003
Mesajlar
7,150
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yarışlara katılan arkadaşlarımıza destek için oradaydık. Malesef motosiklet sporlarına ilgi Türkiye'de çok düşük. Bugün bunu tekrar gördük.
Bu şartlarda yarışlara katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

PİST ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ…

Türkiye Motosiklet Federasyonu 2007 yarış takviminde yer alan “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 3. Ayak yarışı” 09-10 Haziran 2007 tarihlerinde İzmit Körfez Pisti’nde düzenlendi.

102 yarışçının katıldığı yarışta Supersport (600 cc) – Superstock (1000 cc) ve Supermoto kategorilerinde A,B,C, Honda Cup 125 cc ve 250 cc sınıflarında koşuldu. Süpermoto sınıfında ayrıca Bayanlar Kupası adı altında düzenlenen yarışta bayanların motosiklet tutkusu ortaya çıkarıldı.

Günün en hızlı yarışlarından TMF Kupasında Sinan Sofuoğlu (Honda), Barış Tok (Yamaha) ve Tolga Uprak 'ın (Yamaha) muhteşem çekişmesi seyirciler tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Kategorilerinde birinci olan yarışçılara kupalarının yanı sıra çeşitli para ödülleri dağıtıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin büyük katkıları ve tanıtım desteği ile düzenlenen yarışlara muhteşem seyirci desteği de eklenince Körfez yarış pistinde güzel bir haftasonu yaşandı.

Yukarıdaki haber TMF'nin sitesinden alınmıştır.

"Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin büyük katkıları ve tanıtım desteği ile düzenlenen yarışlara muhteşem seyirci desteği de eklenince Körfez yarış pistinde güzel bir haftasonu yaşandı."

Muhteşem seyirci desteğini ben göremedim. Herhalde biz pistten ayrıldıktan sonra herkes geldi. :cyclopsan


sonuclarqx1.jpg
 
Son düzenleme:
Katılım
9 Ara 2004
Mesajlar
222
Yarışlara katılan arkadaşlarımıza destek için oradaydık. Malesef motosiklet sporlarına ilgi Türkiye'de çok düşük. Bugün bunu tekrar gördük.
Bu şartlarda yarışlara katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.



Yukarıdaki haber TMF'nin sitesinden alınmıştır.

"Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin büyük katkıları ve tanıtım desteği ile düzenlenen yarışlara muhteşem seyirci desteği de eklenince Körfez yarış pistinde güzel bir haftasonu yaşandı."


valla bende anlayamadım Kocaeli büyükşehir belediyesının katkısı dıyo ya katkı dedıklerı herhalde pıst gırısınde park parası dıye kestıklerı 5 ytl olucak heee bıde pıste ıcerı gırerken aldıkları 5 ytl daha var ettı 10 ytl ne bu yaa ıstanbul park a mı gırıyoz:farao:
 
Katılım
14 Eki 2005
Mesajlar
1,956
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
resimleri ve videoları ilk vakit bulduğum an koyucam buraya.
şu an biraz yoğunum diye koyamıyorum...
 

boy

Katılım
18 Eyl 2003
Mesajlar
3,013
Cumartesi antreman ve sıralama turları benim için zor geçti. Sol dirseğimdeki çatlağın neden olduğu ağrı özellikle ilk antremanda kendisini çok hissettirdi. Herhalde giremeyeceğim dedim yarışlara. Sonra alternatör kapağı yağ kaçırdı, çok sağolsun Yücel Motor bize teknik destek verdiğinden Yasin olayı yaratıcı fikriyle çözdü, yoksa İstanbul'dan alternatör kapağı getirtmek zorunda kalacaktım ve bu kadar kısa sürede pek mümkün gözükmüyordu. Sıralama turlarında ilk sıralamada 56 saniye gibi rezalet bir süre çıkarttım ama özellikle sol virajlarda kolum inanılmaz ağrıyordu. İkinci sıralamada bu süreyi 54 saniyeye düşürdüm. Ancak bu yine de benim geçen yarıştaki süremden 2 saniye daha yüksekti. Bu arada tabi millet de çok hızlanmış, yeni elemanlar gelmiş, adamlar 50 saniyede dönüyorlar. Sağlam kolla girsem tuttururdum ama bu nedenlerden dolayı Ümit A kupasına kaldım. Yarışa ikinci pole pozisyonunda başladım ve beş altı turdan sonra sol kolumdaki ağrı arttığından biraz yavaşlamak zorunda kaldım ve yarışı 5. olarak bitirebildim. Yarışta best time 53.5 saniye yapmışım. Bu bile bu halde benim için çok iyi bir süre. Hasan arkadaşımız da benimle aynı kategoride yarıştı ama düşüp yarışa tekrar devam ettiğinden dolayı iyi bir derece elde edemedi. Ondaki gelişme gerçekten beni şaşırttı, piste ilk girdiği günü hatırlıyorum da çok büyük gelişme gösterdi. Ufak tefek yanlışları var, onları da düzeltirse süreyi çok daha iyi bir dereceye çekeceğine eminim. Koskoca MT'den yine gelen iki elin parmakları kadar insandı. Gelenlere çok teşekkür ederim... Bize her yarışta desteklerinden dolayı Görkem'e de çok teşekkür ediyorum.

09062007209ry7.jpg
 
Katılım
26 Kas 2005
Mesajlar
1,103
yarışa gelenlerle ilgilenemedigim için özür dilerim. elim biraz ağır oldugu için ve de yarışa hazır olmak için gelenlere vakit ayıramadım. yarışım bittikten sonra da boy'dan gelenlerin gittiklerinin haberini aldım. kusura bakmayın ilgilenemedigim için.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst