10 Eylül'de Akaryakıt Almayin!!

Tüketici Dernekleri Fedarasyonu (TÜDEF) benzin zamlarını protesto etmek için 10 Eylül’de tüm tüketicilere "akaryakıt istasyonlarına gitmeme" çağrısında bulundu.

Arkadaşlar toplu bi hareket zamanı geldi.....

10 eylüle kadar bu hükümet bi 18 zam daha yapar :pr: olsun, biz yinede katilalim, 10 EYLÜLDE akaryakit almiyacagim! söz.....

Millet arabasına aşagıdaki yazının çıktısını alıp yapıştırıyomuş, bizde direk arabamıza veya bunu motora uyarlayıp, motorumuza yapıştırabiliriz.

Bi zamanlar radyolar için siyah kurdele baglamıştık da çok tutmuştu, onun gibi olabilir.

Hey gidi günler :)

abicim bnm mesjm silinmiş.. :cyclopsan tamam 10 eylülde almayalm ama 1 günlük protesto ne kadar deişim yapcak?_ :silent:

Super Moderator
ya arkadaşlar böle komi,k bi olay olur mu yaaa
bi takvime bakın pazar gününe gelio 10 eylül gayet normal bi gün alınmaması için bence
bu akıllılar neden p.tesi,salı,çarşamba almayalım
eylemi öle yapalım demezler anlamak mümkün değil
pazar günü adam evinde oturur zaten almaz
ama bizim türk milleti kesin c.tesi akşamdan alır benzini
pazar günüde gezer
ne zaman akıllancak bu millet çok merak ediyorum:farao:

PcKopatGhostRider' Alıntı:
abicim bnm mesjm silinmiş.. :cyclopsan tamam 10 eylülde almayalm ama 1 günlük protesto ne kadar deişim yapcak?_ :silent:

Yani, bence de bişey olmaz ama, hani hep diyoruz ya hiç bişeyi protesto etmiyoruz, hiç sesimizi çıkartmıyoruz diye, kızıyoruz ya hani.

Madem böyle bi organizasyon var iştirak edelim, ses getirelim, hiç bişey yapmamaktan iyidir, zaten 10 Eylül de pazara geliyo, zaten pazar günleri h. içi kadar da satış yapmıyo benzin istasyonları ama, belki ses getirir ne yapalım!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bu benzin olaya benim canıma tak etmiş durumda zaten *ıçımı yırtarak bunu belli ediyorum
Deyin ki Orhan kardeş çankayada soyunacağız gel bu benzini protesto amaçlı güzel vucudumu hiç kimseden saklamam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rglad' Alıntı:
10 Eylülde Benzin almayacaklar el kaldırsın ::haapppy:
bende varım::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:

ben de varım fakat bir tane pompa lazım bisikletin lastiği inmiş :cherry:

Bence her ayın 10 unda almayalım anlasınlar biraz ama birde şu var benzincilerin ne suçu varki zammı yapan devlet değilmi sonuçta zarar eden ordaki benzinciler olucak devletinde çok umurunda olur ya biz bu olayı yaparsak başka yerden çıkarır devlet hiç merak etmeyin.

boy

Motosiklet için uyarladım. İki versiyon koyuyorum, istediğinizi kullanabilirsiniz :)

Early Riders lar olarak Çağrınıza cevap veriyoruz neden 10 Eylül neden her ayın 10 ve 20 si olmuyor...Tarih uzak yapalım ancak elimizden geliyorsa her ay 2 kez 10 u ve 20 sinde bunu yapalım...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar