abanta ilk kez gittim..gerçekten çok beğendim,zaten beğenilmeyecek gibi de bir yer değilmiş..daha önce bursa md'nin toplantısının yapıldığı bir günde bursaya yolumuz düşmüştü ve bir arkadaşımızın vasıtasıyla buluşmaya gittik..aman ne topicler,ne motorlar,ne kalabalıklar,ne kafeler,ne muhabbetler yazıldı çizildi topiclerde..e tabi hal böyle olunca da bizde de beklenti büyük!bi gittik,1 kişi var buluşmaya gelen!o kişinin altında da emaneten bir motor arkadaşından almış..haydaaa ne alaka ya??nerde toplantı,nerede o topicler,nerede o yazılıp çizilenler...neyse hayal kırıklığına uğrayarak geri dönmüştük...
gelelim mtmizin toplantısına:arkadaşlar darılıp gücenme yok,bende bu yola baş koydum ve sadece içimden geçenleri yazıyorum..kişilere veya gruplara saygısızlığım yok hepinizide gayet sıcak ve samimi buldum onun için bu yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın benim yada bizim içinde geçerli!!abantı hiç görmedim ve görmek istiyordum..nihayet ayarlayabildik ve en çok istediğim kişiyle,sevgilimle,abanta gidebildik..burada o kadar çok katılım vardı ki..57kişiydi galiba baktığımda en son,neyse..sabah 7.30'da çıktık yola,2 motor 4 kişi..4,5saatte abanttaydık..bekliyoruz 10dk kimse yok,20dk,30dk,1saat...kimseler yok..ileriden motorcular geliyor bizimkiler sanıp geçiyorum kapının önüne lameraya alıyorum..ki düşüncem mt buluşmasının ilk giriş videosunu yakalayıp buraya koyabilmek..ama bizimkiler değilmiş..1 grup daha geliyor,yine gözümüz yollarda,yine ben kalkıp fırlıyorum,çekmeye başlıyorum,bizimkiler değilmiş...saat 12de abanta vardık,1 saat ekibimizi bekledik baktık gelen,giden yok bizde bari restorana gidelim karşılaşırsak karşılaşırız olmazsada nappalım artık diyerekten yola çıktık..scooter üstünde 2 kişi 210km'den sonra bir 20km daha giderek nihayet bizim mt'yi bulduk bütün restoranlara bakıyoruz bu arada geçerken..1 saat bekledik demiştim,bu sırada topicten telefon numaralarını aldığım arkadaşları arıyoruz:bir arkadaşımız vaz geçmiş geri dönmüş,diğerini arıyoruz telefonu kapalı...(myheart)sonradan çekmediğini öğrendik telefonunun..ama bizim geleceğimiz kesindi,her neyse..toplantıya geldik arkadaşlarımızın hepsiyle tanıştık,hepsi çok güler yüzlü ,sıcak kanlı arkadaşlar..hepinize teşekkürler..tabi biz toplantıya geldiğimizde herkes yemeğini yemişti ve kalktı gitti,bu arada bir bayan arkadaşımız sadece ''görüşmek üzere biz kalkıyoruz'' dedi!..nereye gittiklerinden haberimiz yok,abantta tekrar karşılaştık sonra..biz eskişehir ekibi yanlız başımıza yemeğimizi yedik ve kalktık..tekrar abanta dönüp atlarla bir tur attıktan sonra saat tam 16:30'da yola tekrar çıktık eskişehire doğru..yani sadece 3,5 saat abantta kalabildik ve ne toplantı olarak bişey görebildik ne de sevgilimle el ele bi abant turu atabildik grubu beklemekten...ama öğrendiğim şu ki,toplantı bu insanoğlu düzenliyor ve yağmur çamur kaza bela her bişey olabilir..ertelenebilir vs.vs..ama 57 kişiden gelen 20 kişiydi belkide o kadar bile yoktu buna bizde dahil..beklenti içerisindeydik galiba,internetten aşina olduğumuz insanları görmeye,tanımaya gittik,sohbet muhabbete vs.vs. olmadı olamadı..sağlık olsun ısınırız daha birbirimize

ama bir daha 500km yolu 3 saat kalabileceğim bir yer için gelip,arkadaşlarımla tanışabilir miyim bilmiyorum!
ama değdi merak etmeyin arkadaşlar..
abant'ı gerçekten çok beğendik!!