10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlısı bakalım ne olcak merak ediyorum ama arkadaşlar bana birisi yağmurluk ve eldiven alabilieceğim avrupa tarafında bir yer söyleye bilirmi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
villa leventten alabilirsin mağazasından iç leventte namlının yanında

Way Necdet avatarı değişmişsin:cherry:

evt değiştirdim abi seneye ya bu yada buna benzer makina altımda görürsün
inşallah:p

Son düzenleme:
Orjinal Çinli YUKİ teklemez soguktan biraz usumus ondan tekledi aslan gibidir :)

yagmur camur yamahadan farkı yok nie fazla para verecegimki :):queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

sadece videdoki görüntüler üzerine dikkatini çekiyim dedim
işallah orda olucaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
villa leventten alabilirsin mağazasından iç leventte namlının yanında

evt değiştirdim abi seneye ya bu yada buna benzer makina altımda görürsün
inşallah:p

bana yazdın sanırım sağol

nerdesiniz arkadaşlar zaman azalıyo yokmu başka gelen bu fırsat kaçmaz
yazın son günleri yağmurlar geliyo artık sonra pişman olmayın

arkadaşlar bende geleceğim kesinleşti gibi..bir gün önceden gidip çadır kurmayı planlıyordum ama malesef çadır işi yattı.ama pazar günü orada olacağım sitede telefon numarasını bırakan arkadaşların cep. tel numaralarını aldım.abanta gelmeden bu yemek yiyeceğimiz tesise kaçta varırsınız pazar günü?buluşup beraber gidelim ben eskişehirden geleceğim.ist ekibini nasıl bulurum yemek yemeden önce:)bir de son bir soru daha ist ekibi kaç civarında abantta olurlar acaba bende eskişehirden ona göre çıkayım:)gerçi orada kamp yapmaya giden arkadaşlar olacak ama olsun..

ARKADAŞLAR BOLU PAZAR-PAZARTESİ GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI...
İSTANBUL PAZAR GÜNÜ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI ...

Değil araba limuzinle de gelseniz ben vazgeçtim...
Gidecek olanlar lütfen bir kez daha düşünün!
Yağmur için gerekli motor kıyafeti vs. yoksa,yağmurda motor kullanmak için yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilseniz lütfen yola çıkmayın!
Biliyorum bazı arkadaşların ilk uzun yolu olacak bu!Lütfen gereksiz riskler almayın!
MOTOSİKLET.NET nasıl olsa burada bir yere kaçmıyor.
Ömrümüz yettikçe her zaman böyle güzel geziler yaparız hep beraber...
BU UYARI SADECE YAĞMURDA MOTOR KULLANMASI RİSKLİ ARKADAŞLAR İÇİNDİR DİĞERLERİ BOŞUNA KIZMASIN BANA ...
Hepinizi seviyorum ve bu yüzden de sizleri düşünüyorum o yüzden sana ne demeyiniz lütfen içinizden.
Bolu hava durumu:http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?secimNo=19
İstanbul hava durumu:http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller-istanbul.aspx?secimNo=40
Herkese iyi bir haftasonu diliyorum...

Yağmur için gerekli motor kıyafeti vs. yoksa,yağmurda motor kullanmak için yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilseniz lütfen yola çıkmayın!
BU UYARI SADECE YAĞMURDA MOTOR KULLANMASI RİSKLİ ARKADAŞLAR İÇİNDİR DİĞERLERİ BOŞUNA KIZMASIN BANA ...
Hepinizi seviyorum ve bu yüzden de sizleri düşünüyorum o yüzden sana ne demeyiniz lütfen içinizden.
Bolu hava durumu:http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?secimNo=19
İstanbul hava durumu:http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller-istanbul.aspx?secimNo=40

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
keşke yazdığın şu son mesajı sabah okusaydımda gece gece yatarken hayallerimi yıkmasaydın:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ben pançomu yanıma alıyoma ama sabah hava yağmurlu olursa sanırım bende çıkmam ama yolda yada boluda yağarsa amenna bırak yağmuru karda sürme tecrübem vardır ayıptır söylemesi ama yinede dikkatli olmak lazım

O zaman bizde direk saat 07,00 da Kozyatağına gelelim ne yapalım.:silent:

Evet arkadaşlar sizler için en güzeli.. 07:00 da kozyatağından yola cıkmanız olacaktır...

ne var ne yok hazırlıklar nası gidiyo inşallah bende gelicem :)

Serkan abicim bütün hazırlıklar tamam..Şu ana kadar hersey yolunda... Senıde aramızda görmek istiyoruz ;;:cat:

sadece videdoki görüntüler üzerine dikkatini çekiyim dedim
işallah orda olucaz

Arkadasım sonuna kadar arkandayım senın.. O Bir Çinli Yuki motor hehehahe:queen: :queen:

arkadaşlar bende geleceğim kesinleşti gibi..bir gün önceden gidip çadır kurmayı planlıyordum ama malesef çadır işi yattı.ama pazar günü orada olacağım sitede telefon numarasını bırakan arkadaşların cep. tel numaralarını aldım.abanta gelmeden bu yemek yiyeceğimiz tesise kaçta varırsınız pazar günü?buluşup beraber gidelim ben eskişehirden geleceğim.ist ekibini nasıl bulurum yemek yemeden önce:)bir de son bir soru daha ist ekibi kaç civarında abantta olurlar acaba bende eskişehirden ona göre çıkayım:)gerçi orada kamp yapmaya giden arkadaşlar olacak ama olsun..

Arkadasım biz boludan katılacaz.. İstanbuldan gelen arkadaşları tahmini olarak 11:00 ve 12:00 arası abant sapagında olacaklarını düşünüyorum... Biz boludan 10:30 da harekete geçeceğiz... İstersen boluya gel burdan çıkalım beraber :wiinkk: İstersende abant sapagında buluşabiliriz...

tunoka Eklendin arkadaşım...

Arkadaşlar Şu Anda İstanbulda Hava Nasıl???

Orjinal Çinli YUKİ teklemez soguktan biraz usumus ondan tekledi aslan gibidir :)

yagmur camur yamahadan farkı yok nie fazla para verecegimki :):queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

MuahhahhHHAHhahah YAlanlara bak...:rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
!!!lütfen Okuyun!!!

gümüş600f Eklendin arkadaşım :cherry:

!!!LÜTFEN OKUYUN!!!

infinitedreams Arkadaşımdan aldığım bilgi

Arkadaşlar infinitedreams arkadaşımız dün akşam iş nedeniyle abanta gitti motorsikletiyle..
Abanta vardıgında benı aradı ve olası durumlar için hbr verdi bende sizlerle paylaşmak istedim.

Yolların çok güzel oldugunu belirtti. Fakat izmite girmeden önce ve izmitten sonrakı yolda
yol çalışması ve trafıgın biraz sıkısık oldugunu bir de grupların ona göre hareket etmelerini söledi..

Birde sonbaharın gelmesiyle birlikte havaların daha serin oldugunu bu da uzun yol için biraz daha fazla hissedildiğini
belirtti... Bu Geziye katılmak isteyen arkadaşlar Lütfen cok sıkı bir şekilde giyinmeleri gerektiğini soyledi.
Bilgilerinize

yaww bu yağmurda nerden çıktı eğer yağarsa bu geziyi bir hafta sonrasına erteleriz

bu arada yağmur için ucuz çözüm arayanlar metro gibi büyük marketlerin
spor malzemeleri bölümünde küçük bir kutu içinde terleme eşortmanı diye satılan bildiğimiz görüntüsü eşortmana benzeyen altlı üstlü takımlar var fiyatıda 10-15
lira civarında olucaktır geçici çözüm üstelik katlandığında montunuzun cebine bile sığabilir bence en büyük boy alınki pantolonun ve montunuzun üzerine rahatça giyebilesiniz yalnız malzeme çok dayanıklı değildir su kesinlikle geçirmez fakat en küçük bir takılmada hemen yırtılacaktır eğer yırtmadan kullanabilirseniz döndüğünüzde gerçek amacına uygun olarakta kullanabilirsiniz sadece bir fikir ama bence iyi bir fikir :cherry: :cherry: :cherry:

bizimkide cin simdilik 5 yılı doldurunca türk olmak için basvuru yapıcaz belki markasınıda mehmet koyarız

Biliyorum bazı arkadaşların ilk uzun yolu olacak bu!Lütfen gereksiz riskler almayın!

su an saat 11,20 ve hava gunluk guneslik lutfen gelmeyeceksiniz gelenlerede engel olmayiniz... ve gelmeyenler bosuna yazmayiniz... (BOLU-MT)

marmara'da fırtına uyarısı var pazar için...

ve pazar günü sağanak yağışlı gözüküyor...

http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller-istanbul.aspx?secimNo=40

gezi kesinkez ertelenmiyor mu? aslında mantığım ertelenmesinden yana... gönlüm tersinden yana da olsa....

organizasyonu düzenleyen arkadaşlar elbette emek sarfettiler... ama hava durumu azizlikler yapabiliyor ne yazık ki... risk almamak en doğrusu bence...

marmara'da fırtına uyarısı var pazar için...

ve pazar günü sağanak yağışlı gözüküyor...

http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller-istanbul.aspx?secimNo=40

gezi kesinkez ertelenmiyor mu? aslında mantığım ertelenmesinden yana... gönlüm tersinden yana da olsa....

organizasyonu düzenleyen arkadaşlar elbette emek sarfettiler... ama hava durumu azizlikler yapabiliyor ne yazık ki... risk almamak en doğrusu bence...

..........................................................
http://212.175.180.128/Yol_ist_ank/script/otoyol.php :pr: :pr: :pr:

!!!gezi Hiç Bir şekilde Ertelenmeyecektir!!!

ARKADAŞLAR LÜTFEN AKILLARI KARIŞTIRIPTA HAVA KESİN YAĞMURLU DİE ORTAYA LAF ATMAYALIM... METEROLOJİNİN SİTESİNDEKİ O RESİMLERE BAKTIĞINIZDA YAĞMURLU OLARAK GÖRÜYOSANIZ SİZİN SORUNUNUZ... LÜTFEN DİKKATLİCE VE ŞEKİLLERE ANLAMLARIYLA BAKARSANIZ SEVİNİRİZ...

BURDAN İSTANBUL ANKARA OTOYOLUNUN SAATİ SAATİNE HAVA TAHMİNLERİNE BAKABİLİRSİNİZ.... TEŞEKKÜRLER
http://212.175.180.128/Yol_ist_ank/script/otoyol.php

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar