10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Hele Bi Pazar günü gelsinde Abant Yapalım Bütün Haftanın Değil Bütün Senenin Yorgunlugunu Alır :cherry:

ARKADAŞLAR ABANT GÖKDERE ALABALIK TESİSİNE BENİM PAZAR GÜNÜ SABAH 08:00 GİBİ KAÇ KİŞİ GELECEĞİMİZİ HABER VERMEM LAZIM...

İSTANBULDAN GRUBA KATILACAK ARKADAŞLARDAN BİRİSİYLE İRTİBATA GEÇMEM GEREKİYOR.. O SABAH KAÇ KİŞİNİN ABANT'A GELDİĞİNİ BİLMEM LAZIM... ONA GÖRE HABER VERECEĞİM...
BENİM TEL: 0543 878 80 15

KİM YARDIMCI OLUR BANA???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi nedersin benim motor uzun yola dayanırmı:queen: :queen: güzel bir gezi olucağından eminim bir aksilik çıkmasa bende gelirim arkadaşlar necdet abinin yanında olmak güzel olur bol fıkra dinleriz :cat: :cat:

vallah gelirsen birtek senin için tempomu düşük tutarım fıkıra anlata anlata gideriz :queen: bol bolda erik yeriz nerdesiniz secret garden ekibi bunlar son güneşli
havalarmız :)

aman abim fıkraların büyüleyici etkisine kapılıpta kaza falan yapmayın ama he :queen:

Hele Bi Pazar günü gelsinde Abant Yapalım Bütün Haftanın Değil Bütün Senenin Yorgunlugunu Alır :cherry:

ARKADAŞLAR ABANT GÖKDERE ALABALIK TESİSİNE BENİM PAZAR GÜNÜ SABAH 08:00 GİBİ KAÇ KİŞİ GELECEĞİMİZİ HABER VERMEM LAZIM...

İSTANBULDAN GRUBA KATILACAK ARKADAŞLARDAN BİRİSİYLE İRTİBATA GEÇMEM GEREKİYOR.. O SABAH KAÇ KİŞİNİN ABANT'A GELDİĞİNİ BİLMEM LAZIM... ONA GÖRE HABER VERECEĞİM...

KİM YARDIMCI OLUR BANA???

Arkadaşlar benim gidiş planım değişti.O yüzden önceki mesajı dikkate almayın.
Ben yarın akşam üstü yola çıkıcam ve çadır kurucam.Tam gidiş saatim belli değil ama hesaplarım akşam 15:00 ile 18:00 arası olur gibi.Montajımın kaçta biteceğine bağlı. Benim ile gelmek isteyen arkadaş olursa çadırımda yer var.Eğer aksilik oluda daha geçe kalırsam pazar sabahı normal plana uyucam.
borty de Cumartesi 13:00 gibi yola çıkıyor.orda buluşmayı düşünüyoruz.Ona veya bana katılmak isteyenler olursa bekleriz.

Son düzenleme:
haydin millett açılın biraz.. kimseler bişi yazmaz oldu :S:S:

yazılır kardeşim yazılır dert etme sen... :cherry: ya ben kaçta buluşulacak kestiremedim 7 de mi 8 de mi... şuanda bir oy farkla 7 :silent:

Anket Kapatılmıstır arkadaşım... Ana sayfa devamlı güncellenmektedir...
Bütün sorularınıza ordan cvb bulabilirsiniz...

Yola Çıkış Saati

Anadolu Yakası;
Saat 07:00 Kozyatağı Carrefour

AVRUPA YAKASI
LEVENT BP SAAT 06:20

pardon ya görmedim anketin kapatıldığını... ben oy verdim ya benim kullanıdığm oyla genel sonuçları gösteriyor sandım... :mrgreen: neyse istanbuldakiler le pazar 7 de görüşürüz :rendeer:

Benim planımda bir değişiklik oldu..

Az sonra motosikletimle yola çıkıyorum. Pazar günü sizlere bir aksilik olmaz ise motosikletimle katılıyorum. Görüşmek ümidiyle.

koyulacivert

Arkadaşım

Yardımcı olursan Sevinirim...

Benim planımda bir değişiklik oldu..

Az sonra motosikletimle yola çıkıyorum. Pazar günü sizlere bir aksilik olmaz ise motosikletimle katılıyorum. Görüşmek ümidiyle.

Hayırlı Yolculuklar Abicim... ABANTTA GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Moderatör tarafında düzenlendi:
55. Mesaj/Konu baslik ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamami bold, tamami italik olacak sekilde yazilar kullanilmasi ; hem göze hos gelmemesi ve forumun genel görünüsünü bozmasi hem de tartismalara sebep olabilecegi için sakincali bulunmaktadir. Tamami büyük harften olusan, noktalama isaretlerine yer verilmemis veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazilmis iletilerin zor anlasildigi ve anlasilsa bile dikkate alinmadigi bilinmelidir. Bu tür mesajlar yöneticiler tarafindan degistirilebilir, silinebilir, kilitlenebilir veya tasinabilir. Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir. Kullanicilarin özellikle forumdaki yazismalarda olabildigince düzgün Türkçe kullanmalari önerilir.

Topicte renkli ve büyük yazı boyutunu kullanan arkadaşlar lütfen yukardaki kurala riayet edelim.

Bu arada yapılacak gezi ve mekan gerçekten çok güzel,umarım katılacak arkadaşlar çok güzel bir haftasonu geçirir hepinize iyi eğlenceler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
55. Mesaj/Konu baslik ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamami bold, tamami italik olacak sekilde yazilar kullanilmasi ; hem göze hos gelmemesi ve forumun genel görünüsünü bozmasi hem de tartismalara sebep olabilecegi için sakincali bulunmaktadir. Tamami büyük harften olusan, noktalama isaretlerine yer verilmemis veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazilmis iletilerin zor anlasildigi ve anlasilsa bile dikkate alinmadigi bilinmelidir. Bu tür mesajlar yöneticiler tarafindan degistirilebilir, silinebilir, kilitlenebilir veya tasinabilir. Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir. Kullanicilarin özellikle forumdaki yazismalarda olabildigince düzgün Türkçe kullanmalari önerilir.

Topicte renkli ve büyük yazı boyutunu kullanan arkadaşlar lütfen yukardaki kurala riayet edelim.

Bu arada yapılacak gezi ve mekan gerçekten çok güzel,umarım katılacak arkadaşlar çok güzel bir haftasonu geçirir hepinize iyi eğlenceler.

eyvallah ergin kardeş sende gelsen daha süper olurdu ama:)

Necdet abim nasılsın ??
----------------------------------------------------
Gezi hazırlıkları nasıl gidiyore arkadaşlar ??,
Sorular varsa alalım aklınız da kalmasın :)
(Sadece konu dışı olmasın :) )

eyvallah ergin kardeş sende gelsen daha süper olurdu ama:)

necdet abim sizin olduğunuz her ortama gözü kapalı gelirdim ama bu sefer gelemicem ben bir iki temsilcimi gönderiyorum yerime onlar benim yerimede eylenicekler artık bizde fotolara bakar avunuruz:p :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu arada bende bp den hareket etcem beykozdan gelip mecidiye koyden motoru alcam zannederim ben 08.00-08.30 hareket etcem kimseleri bp de bulursam beraber gideriz bulamasam yolda yetişirim:bounce:

necdet abim sizin olduğunuz her ortama gözü kapalı gelirdim ama bu sefer gelemicem ben bir iki temsilcimi gönderiyorum yerime onlar benim yerimede eylenicekler artık bizde fotolara bakar avunuruz:p :rendeer:

oldu kardeşim ben sana 50-100tane resim çekerim ama balık ve sucuklardan çekmem yemek yerkene rahat olmak isterim:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar