10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim gibi bir scooterlinin gelmesinde sakınca varmı kabul ederseniz bende gelirim olurmu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağol tamam bende varım aslında sabah 6:00 en iyisi

Serkan haklı 8 geç olur yol çok uzun.Sonuçta günübirlik gidiyoruz.
Sabah 7 normal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak ettiğim bişey var bukadar konvoy haline geldiğimiz zaman işgüzar polisler tarafından çevrilmeyiz dimi yada kimse karışmaz uzun yol tecrübem var ama konvoyla gitmedim daha önce

erken gidecek arkadaşlar çok dikkatli gidin uykunuzu mutlaka iyice alarak yola çıkın ve yolunuz açık olsun

merak ettiğim bişey var bukadar konvoy haline geldiğimiz zaman işgüzar polisler tarafından çevrilmeyiz dimi yada kimse karışmaz uzun yol tecrübem var ama konvoyla gitmedim daha önce

Bir sorun olacağını tahmin etmiyorum.... Herhangi bi kuralı çiğnemediğiniz ve kurallara uygun bi şekilde hareket ettiğiniz sürece bir sorun cıkmaz...

erken gidecek arkadaşlar çok dikkatli gidin uykunuzu mutlaka iyice alarak yola çıkın ve yolunuz açık olsun

haklısın abicimm... Herkes esyalarını ve motorunun bakımlarını günü gelmeden önce hallletsin...Sabah Sabah Uyku sersemliği ile bi şey aramaya calısmayın...

Uykudan kalkın..Biraz bi şeyler atıştırın ve direkt olarak yola cıkın Herşeyiniz Önceden Hazırlanmıs bi şekilde...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ben düşündüm taşındım bi delilik yapmaya karar verdim

gece 3 te yola cıkıyorum sabah kahvaltımı abantta yapıyorum öğlen saatlerinde oraya gitmenin bi anlamı yok :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
inşallah o gün gelince kalan 3-5 kişi olmaz

evet küçücük, sevimli, tazecik, hmmm lezzzzizzz :queen: :queen:

canavar bunlar canavar :p ben bizzat kendim ogün yanımda salatalık domates yeşillik falan getircemmm :p :p :p

valla ben düşündüm taşındım bi delilik yapmaya karar verdim

gece 3 te yola cıkıyorum sabah kahvaltımı abantta yapıyorum öğlen saatlerinde oraya gitmenin bi anlamı yok :)

anlat anlat heyacanlı oluyo 03:00 te kalkıp gidecekmiş

biz bu adamla ehliyet almaya gidecektik bostancı trafiğe

sabah dedik 6 da buluşalım gidelim dedik adamın kapısında 1 saat bekledim yawww neymiş saati yanlışlıkla 07:00 ye kurmuş gidersin canım sen 03:00 te gidersin :p :p :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
canavar bunlar canavar :p ben bizzat kendim ogün yanımda salatalık domates yeşillik falan getircemmm :p :p :p

anlat anlat heyacanlı oluyo 03:00 te kalkıp gidecekmiş

biz bu adamla ehliyet almaya gidecektik bostancı trafiğe

sabah dedik 6 da buluşalım gidelim dedik adamın kapısında 1 saat bekledim yawww neymiş saati yanlışlıkla 07:00 ye kurmuş gidersin canım sen 03:00 te gidersin :p :p :p

valla giderim ama 3 deil 5 te cıkıcam yola takılcanmı bana :)

hade hayırlısı bizde gelelim

FutureShock gelirse tabiii

ama şimdiden uyarıyorum

benim makinaım seninkini döver şeklinde motor kullanan arkadaşlar sizler lütfen ayrı bir konvoy yapın

malum grup sürüşleri çok tehlikeli ve dikkat istyen bir iştir

vede gruplar

0-150
150-250
250 ve üstü olarak ayrılmalıdır benden sülemesi

metemen Ekledim senide Arkadaşım...

O Dediğin gibi bişi olmaz Merak etme.. Bize Katılacak arkadaşlar Hepsi bilincli ve kurallara uyan arkadaşlardır.... :cherry:

arkadaşlarım yol uzun ortalama hızımız 90-110 km/s olucaktır listeye ismi yazılan ve yazılacak olan arkadaşlarımızın motorlarının muhakkak bakımlı olması lazım bu kadar uzun yolda başınıza bir iş geldiğinde bu size çok pahalıya patlayabilir

birde ehliyet meselesi var tahminimce bu kadar yolda polise denk gelme ihtimalimiz oldukça yüksek ehliyetsiz arkadaşlarımız böyle bir geziye çıkarken bu riski (motorunuzun bağlanması + 600 ytl para cezası) göze almış demektir

yol boyunca toplu sürüş kurallarına uyulacaktır bu kuralları bilmeyen arkadaşlarımız sitenin bilgi forumlarından öğrenebilirler
bu konulara gerekli olan ilgiyi göstereleim lütfen daha duyarlı olalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar