10 binlik bir bütçe ile endro tipi motor ne alabilirim

Bu konuda kimsede yardım görmedik yoksa forum da kimse mi yok

ille de Suzuki diyorsan 2007 model üstü DL 650 al derim en ABS lisinden :) ama bütçeyi bayaa bi aşman lazım :(

xt 660r derim başka da bişey demem.
hem uzun yol,hemde arazi yapabilen çok da
seçenek yok zaten.
kle 500 de bakılabilir.

Yaklaşık 1 aydır Falcon kullanıyorum. XL'den sonra bambaşka bir motosiklet. Gücü yerinde, sollamalarda gayet yeterli, yerden yüksekliği dew şehir içinde avantaj. Eğer temizini bulursanız kaçırmayın derim.

eyz

Falcon fiyat konuundada uygun asfalta sikinti yok 140 son hiz ama surkli bu hizda sikinti tabi guvnli degil arazide muhtesem tabi croslr gibi ucup kacacak bi motor degil ama uzmez asfalt ve toprakta

Peki f650 yakıt konusunda ekonomik ama parça olarak sıkıntı yaparmı yani sonuçta bmw yani misal bir sinyale 100 bin vermeyelim gibi gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-prestige-motorss-tan-bmw-f-650-gs-servis-bakimli-18500-km-de-80065082/detay

Bu nasıl

---------- Mesajlar birleştirildi 17-04-2012 - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16-04-2012 22:18 ----------

Evet üstatlar nerdesiniz

Geçende benim arka sinyal kirildi, su an hatirlamiyorum, ama servis faturasinda dikkate degecek bi rakam degildi. Biraz bu parca maliyetleri mevzusu abartiliyor gibi geliyor bana.

Yani alınır diyorsun kafam honda takılıp kalıyor hem parçaları rahat bulup kendimiz bile takarız

birde 8-9000 civarı 2003-2004 model pegaso 650ie bakılabilir.bende bakıyorum.ama fazla kullanıcısı yok.ama piyasası uygun.

yamaha xt600 kawasaki klr650 butcene uygun kendını ıspatlamıs makınalar temız duzgun kullanılmıs bulursan pısman olmassın

Bu motor arkadaşımda var di marsı bozuldu 1.5 bin masraf açtı bir ayda bekledi parçayı bulmak için

marş motoru o kadar masraf acmaz ayrıca tamiri mümkündür baska bir seydir sorun motor rektifiye olur o paraya,genellikle duzgun, bakımı yapılıp duzgun ınsanlar tarafından kullanıldıgı surece sorunsuz makinalardır 2.elde temızını bulmak zor olabılır ama imkansız degildir.

Neyse duyduğumu ve bizzat gördüğümü söyledim param olsa xtz 660 tenere alırdim ışte imkan bu kadar ben isterim ki buraya tecrübeli hatta bu tür motorları kullanlar yazsın ama yok demek ki

10000TL en iyi alternatif xl 650 Transalp. Tek kusuru bence yakıtı. Aslında çok yakan bir motosiklet değil ama ülkemizde yakıt çok pahalı.

Neyse duyduğumu ve bizzat gördüğümü söyledim param olsa xtz 660 tenere alırdim ışte imkan bu kadar ben isterim ki buraya tecrübeli hatta bu tür motorları kullanlar yazsın ama yok demek ki

enduro kullanıcısı cok az bu ülkede bu forumdada cok fazla insan yok , almak ıstedıgın motora her gun sehır ıcındemı bıneceksın kullanımdakı amacın onemlı yoksa uzun yolmu yapıcaksın yoksa daha cok toprak yollardamı olacaksın ?

motordan sen ne beklıyorsun onu yazarsan daha ıyı yardımcı olabılırım tecrube demişssin ama bekletın nedir ???
ktm640 kullandım sımdıde transalp kullanıyorum uzun yol konforu ve sorunsuz usta yüzü görmeyen bır motor ıstıyorsan transalp bır numara cıft sılındır cok cok rahat bır motor ayrıca toprak yollardada cok keyıflı ama hard enduro gezılerınde dezavantajları var ve düsünce kaldırması zor oluyor özellikle tek basına
ktm640 lc4 hala özlediğim bir makina ne kadar rahatsız ve sorunlu bir motor olsada safkan bir torku var verdigi zevk paha bicilemez ama uzak durmak lazım cok narin bakıma muhtac bir motor

kılçıklık yapmayım dedim ama tutamadım kendimi hem fikir soruyorsun sonra birde üstüne laf söylüyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? insanlar yardımcı olmaya çalışıyor ama nafile işte... Umarım gönlündeki motoru bulursun...

Bencede o paraya alınabilecek en iyi motor KLE 500 arkadaşımın babasında var siyah renk ne boyası var nede bir yerinde çizik görenler sıfır zannediyor bakımlı 9000 TL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar